Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
даниуин, трейдърът никога не виновен![]()
Пазарът е виновен за ударените стопове![]()
![]()
.................................................
на крива ракета космоса й пречи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кво прайте стопаджий![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ето и една колежка стопаджийка, но не и знам ника![]()
http://svejo.net/attachments/stories...jpg?1332606057
драгата (16-05-2014)
Джурка се още да я ева.
Тоя Дакс вечер повече няма да го пипам.
В статистиката на сметката имам една сделка с него и го затворих сам щото е мега муден и не ми се чакаше.
Ся тая се джурка на минус шест пипа в момента и съм и дал лимит пет пипона и да ми се маха от главата вече.
----------
Ника и е Тесен Анус.Ето и една колежка стопаджийка, но не и знам ника![]()
http://svejo.net/attachments/stories...jpg?1332606057.................................................
Последна редакция от Звездолин : 16-05-2014 на 19:54
L1914 (16-05-2014)
Уаааааааа уникална ееееее....
.....с такава соп не мое да има само давай, давай, давай![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Няма за дълго да е тесенНика и е Тесен Анус.......................................... ........![]()
![]()
................................................
усров тъй без стопове не ти ли е малко дискомфортно да търгуваш ?
Екстра ми е без ограничения,аз съм волна душа по природа.
Пък и така никой не може да ми обере стоповете,кур капан им правя.
Единственият ми проблем е че само вечер мога да играя и ми е тегаво щото е мудно движението,през деня ще направя доста повече пипонки лимонки.
Цяла седмица влачих пет килограмовият лаптоп с мен в сервиза и не ми остана време и за минута да го отворя,дееба.
----------
А бе някаква водка Смирноф щях да пия,студи ли се,къде е?![]()
казва се курт капан - идва от курт, което значи вълк ( капан за вълци ), но за благозвучие се приема и твоята версиякур капан![]()