Това са фактите Иве продават оръжие на поразия,и си гледат интересите и Русия и Сащ и европейските държави.Какво да направя пред фактите.Хануман, ти сега хвърляш кал и по Русия.......... Че нали знаеш какво обяви вождът: Русия е на второ място по продажби на оръжие в света, като единствено САЩ я изпреварват с 2%......... 29% от световния пазар на оръжие се пада на САЩ, 27% - на Русия. И понеже 2% не са кой знае колко много, то утре Русия като нищо може да стане първи и най-голям продавач на оръжие на бедните страни.......................![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (16-05-2014)
Нищо, приятелю, знам че си прав. Ама ходи да го обясниш на путнифилковците тук в сайта - които се скъсаха да ме наричат русофобка, само защото не понасям лъжливия Путин......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (16-05-2014)
Много силно е изразена неприазънта ти затова така те контрят иначе много са малко ако изобщо ги има тия дето подкрепят тези събития в украйна и крим даже без оглед на това кой крив кой прав а просто защото се избиват хора.
Неприязънта ми щеше да е силно изразена, независимо за кой диктатор става дума. Но тук - особено, точно защото не съм рософобка и това, което става в Русия не ми е безразлично. Яд ме е, че тези хора бяха започнали да дишат и говорят свободно - а свободният им глас отново беше задушен и на повърхността изплува националистическата пяна, която сега коли и беси там и налага нов, свой си ред в страната.. и отново промива мозъците, особено на младите.......... Старите нямат нужда от промиване, те си им бяха промити и бездруго.........
Това те прави уникалнаНеприязънта ми щеше да е силно изразена, независимо за кой диктатор става дума. Но тук - особено, точно защото не съм рософобка и това, което става в Русия не ми е безразлично. Яд ме е, че тези хора бяха започнали да дишат и говорят свободно - а свободният им глас отново беше задушен и на повърхността изплува националистическата пяна, която сега коли и беси там и налага нов, свой си ред в страната.. и отново промива мозъците, особено на младите.......... Старите нямат нужда от промиване, те си им бяха промити и бездруго.........казваш ясно и точно за кое си и кое подкрепяш и кое ненавиждаш.
Сега гледам Виолета се е появила да видим ще помогне ли за верификацията.
Тука и русофили ли има?
Я за тях нещо от Радой Ралин:
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
Помниш ли кагда пришол със танка?
Беше млад, но се държеше мъжки.
Зарази семейството ми с въшки…
Взе на мама златните пендари
и дори галошите ми стари.
Помниш ли, как кушаше картошки?
Наконец забърса три кокошки.
После си преспал със какa Сия
и изпил си всичката ракия.
А след време чухме и мълвата,
че си гръмнал тате във главата!
Длъжен бях да те обичам, Ваня.
Даже кръстих дъщеря си Маня.
Залъкът си давахме насила
на Русия – тая дива сила.
После цели девет петилетки
грабихте уран и руди редки.
Грабихте и жито, папироси…
Зарад тебе ходим голи-боси!
Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
Ние всички хранехме танкиста.
А пък ти ни пазеше със танка
и ни взе последната луканка…
Пазеше и немците, и чехите.
Ние тук възпявахме успехите.
С паметник стърчиш ни на главата
и скверниш небето и земята.
masta (16-05-2014)
Да когато има война и умират невинни хора , няма как да се одобрява от повечето хората , все пак в 21 век , не е това начина да се решават спорове .........
hanuman (16-05-2014)
нали, интересно е как така САЩ и ЕС подкрепиха такова правителство, за момент дори ми мина през главата, че не са запознати с историческата злопаметности са допуснали грешка![]()
ха! че няма лошо, какво лошо видяхте да затворят 90% от мини/супер маркетите на хората из кварталите, все пак аз като клиент се блазня от промоцийките в БИЛА/Кауфланд/Лидъл и тях подобните, или пък ЕРП-тата, защо държавната политика към ЕРП-тата да не е 16% гарантирана печалба, нека да има пари за пенсиите, и украинците нека да плащат пенсиите на някоя друга страна от ЕС, какво лошо има да поставиш под финансов и политически контрол 22мил-25мил души, овци за стриженеи аз искам, но ако може да не разбирам за последвалия демографски проблем който ще създам
минаваш сляпо на страната на едните и плюеш като на между-селски футболен двубой семки по съдята
уникален бе и онзи Наполеон обикалящ около Централни халивтори такъв не бях виждал и все още не съм, някъде са си го прибрали за лечение
![]()
Последна редакция от mck : 16-05-2014 на 10:51
Всеки си гледа интересите, виж само как си поделят Украйна в момента. Половината за Путин, половината за запада.Първоначално написано от hanuman Виж мнението
Това са фактите Иве продават оръжие на поразия,и си гледат интересите и Русия и Сащ и европейските държави.Какво да направя пред фактите.
Има разлика, Третипип.
Онази част, която ще си присвои Путин - той ще си я присвои съвсем реално - рано или късно ще добави териториите и към тези на империята си и ще изсмуква съвсем "законно" природните и богатства. А онази част, която ще остане под западно влияние - над нея никоя западна държава няма да има на 100% законни териториални права. Пък и тарикатът Путин пак ще се уреди - ще си присвои по-богатата на ресурси част от страната , а на запада ще остави онази - облъчената от Чернобил.....