Значи Яз съм най несериозния човек във форума. Цял ден гоня михаля. И имам сами една позициика при еврака със 7 пипоня!! А защо така бе лленчеее-ее-ее!!
Значи Яз съм най несериозния човек във форума. Цял ден гоня михаля. И имам сами една позициика при еврака със 7 пипоня!! А защо така бе лленчеее-ее-ее!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не казвам, че е лошо - ама да бях я следвал, не да реша, че 377х е малко и да влизам за дълги до 3790 /не изгубих от тях, ама как да е/. Да видим дали 3700 ще обърне платната за 3830 или ще продължим като пирон в кисело мляко
----------
Без да искам и на теб съм отговорил с горното... ...................
I trade with an ICMarkets ECN account
КинО (13-05-2014)
Ам те и ония хора от на Комарджи-то графиката ....
И те така са мислилЕ .... да фанат ножа докат пада
Ма тва само ... черна нинджа го може)
freelancer (13-05-2014)
Абе едно пиано се нарисува около кръглата цифра)
Яз го разбирам кат "балига кошестаа"))
Много хубаво има за прибалтийско девойче.
https://www.google.bg/search?q=eston...01%3B351%3B236
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ма тя дан са казва така бе Д12
Ай вече хамриканците да идват .... да почват, та да са свършва тая мъка))
Що пък да не се казва така, я виж как й ходи именцето само на яхтенцето само, ма ле лееее
Тоз мощен сопол (тип импулс по никое време) много хубаво дойде, ще има и за яхта, ще има и за Балига Кошестаа![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Бе то на една от снимките беше Исейбе
Цялото име и е Исейбе Игодуха ...
От руските републики беше)
Може и от Украйна ... или кот ме се викаше Украйна да е била![]()
D-12 (13-05-2014)
РЕДЕЕЕ, ставай бря дъртак
Ставай, че му тряа визия на пазаря)
Ше г зимаме ли 1.370000 ил кот сабля покаже
![]()