За любовта няма граници
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, не че ми дреме за остарелите ти, неадекватни на съвремието ни възгледи и разсъждения, но като сме зачекнали темата, да те уведомя за още някои актуални факти: средната продължителност на човешкия живот от много време нараства с всяка изминала година и без еликсир - за България е нарастнала с над 2 години за последното десетилетие, в световен мащаб - още повече. Това, че мъжете открай време живеете със 7 години средно по-малко от жените се запазва повсеместно, не знам що така, явно остарявате по-бързо от жените. "Еликсирът на безсмъртието" въобще няма да е скъп, а общодостъпен - нещо като gsm-ите - в началото скъпи и редки, после - за всеки. Тамън като за тебе след 10 години може и да е почнал да става общодостъпен.Аз от много време си го мисля, че го има, обаче ще е прекалено скъпо. Пък и като гледам най-богатите хора на планетата, продължават да остаряват и да умират, та колкото е възможно да го има, толкова и да го няма.
Ще поживеем още живот и здраве, аз имам поне още една декада, преди да започна да остарявам осезателно, та белким и достатъчно пари съм направил, че да си го купя тоз еликсир на безсмъртиетоВъобще не е въпрос на пари, а на знания, даже и в нета има информация, но не е поднесена на тепсия. Така че тия ги разправяй на баба ти и дядо ти - по тяхно време със сигурност са важали.
особено това за вампирите и върколаците.
а това, което пише в Библията го подлагаш на съмнение ли - не го бъркай с детска приказка - просто е било още в зората на човечеството.
Последна редакция от Eli2356 : 26-09-2014 на 17:00
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Елементарно Ели ! Ние си имаме жени да ни съкращават живота с мрънкане , а вие си нямате... Това, че мъжете открай време живеете със 7 години средно по-малко от жените се запазва повсеместно, не знам що така. "Еликсирът на безсмъртието" въобще няма да е скъп, а общодостъпен - нещо като gsm-ите - в началото скъпи и редки, после - за всеки. Тамън като за тебе след 10 години може и да е почнал да става общодостъпен.Въобще не е въпрос на пари, а на знания, даже и в нета има информация, но не е поднесена на тепсия. Така че тия ги разправяй на баба ти и дядо ти - по тяхно време със сигурност са важали.
особено това за вампирите и върколаците.
а това, което пише в Библията го подлагаш на съмнение ли - не го бъркай с детска приказка - просто е било още в зората на човечеството.
Некви хапчета има наистина. Един приятел се ръси всеки месец по 600 евра за хаповете на дедковците от руското политбюро и олигарсите. Верно има резултат. Изглежда подмладен последните две години.
![]()
L1914 (26-09-2014)
Не се ли сещаш: Защо ?- защото в не редки случаи ни лазите по нервната система и това ни скъсява живота
Аз пък вместо елексир си имам един автопортрет и всяка вечер като седа по 10 минути пред него се подмладявам"Еликсирът на безсмъртието" въобще няма да е скъп, а общодостъпен - нещо като gsm-ите - в началото скъпи и редки, после - за всеки.![]()
![]()
сега съм на 120 години, но изглеждам като на 24- 25г.
![]()
Аха . И името ти по паспорт е Дориан Грей . Нъл Тъй ?![]()
бе може и да имат някакъв резултат такива хапчетаЕлементарно Ели ! Ние си имаме жени да ни съкращават живота с мрънкане , а вие си няматеНекви хапчета има наистина. Един приятел се ръси всеки месец по 600 евра за хаповете на дедковците от руското политбюро и олигарсите. Верно има резултат. Изглежда подмладен последните две години.
ама безсмъртен няма да те направят , пък и нямаш ли късмет в този живот , с хапове и без хапове ще те сполети нещо и до там