Според мен за търговия е хубаво да се търгуват основните двойки , останалите са още по-трудни за разгадаване, вярно е че са по-дашни но и по-сложни - по-добре малко но от сърце![]()
Според мен за търговия е хубаво да се търгуват основните двойки , останалите са още по-трудни за разгадаване, вярно е че са по-дашни но и по-сложни - по-добре малко но от сърце![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен пък най-добре да се наблюдават възможно най-много двойки и просто да търгуваш най-добрия наличен тренд в момента, след което вече е лесно, докато има тренд, пари лесно се правят.Първоначално написано от infesta Виж мнението
Според мен за търговия е хубаво да се търгуват основните двойки , останалите са още по-трудни за разгадаване, вярно е че са по-дашни но и по-сложни - по-добре малко но от сърце
Звездолин (25-09-2014)
Това беше и все още е един от най-трудните въпроси, да гледам много двойки и да влизам там където имам сигнал или да се концентрирам над 4-5 и да си следя само тях докато има хвана "пулса"![]()
На TF 1M трудно се наблюдават повече от инструменти за търговия. Но вече на по-голете фреймове може да следиш повече валутни двойки, метали, и прочие![]()
infesta (25-09-2014)
То и за м 5 може да се каже същото...................................... ....
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Имах предвид, че на м1 или на м5 е трудно да следиш повече от един инструмент , това за което говореше Левски
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е да, така е предполага се че на 1 мин се скалпира основно и няма как да се следи повече от 1 инстр.
----------
Novak кво става с твойта приятелка скоро не се е появявала в тема usd/jpy да се хвали как е пророкувала някакво си там покачване ,глей колко е спокойно без такива натрапници
На мен пък 1 инструмент ми се струва прекалено малко.
вярно - и аз не съм я засичал от много време, но това може да се дължи, че не съм и посещавал темата за долар/йена или пък онези за Русия и т.н.Novak кво става с твойта приятелка скоро не се е появявала в тема usd/jpy да се хвали как е пророкувала някакво си там покачване ,глей колко е спокойно без такива натрапници![]()