Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Южен поток е хубаво нещо, дано не ни отсвирят, а за тока, ток произвеждаме с пъти повече от нуждите ни, последните 5 години нужните ни мощности спаднаха с до 500%, а все още има хора които лобират за Белене... та и заради това са целите тези галимации около 'такса пренос', бълваме енергия която не можем да я продадем на вътрешния пазар, а на борсата сме неконкурентни
ЕвроВИЗИЯ![]()
![]()
Меркелизация!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И като затрием нашите мощности, защото скоро турците няма да са ни клиенти, като нищо ще се наредим на опашка при тях.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
няма кой да я купува, само бита, производствени цехове /все още не фалирали/ не гълтат никаква мощност, дори ще се разровя да ти покажа цифри какви са били нуждите ни преди години и какви сега, но си мисля че сама Марица ще може да ни поддържа дълго времепознати от сектора го твърдят
Възможно е , единствено което така ми се налага като извод за енергетиката ни е, че всички лъжат, но нямам необходимата компетентност да преценя реалното състояние.
В тази връзка мога да посоча само един пример. Когато голямата химия работеше в Девненската низина, консумацията на електроенергия за един месец беше 1 млн КВТЧ.няма кой да я купува, само бита, производствени цехове /все още не фалирали/ не гълтат никаква мощност, дори ще се разровя да ти покажа цифри какви са били нуждите ни преди години и какви сега, но си мисля че сама Марица ще може да ни поддържа дълго времепознати от сектора го твърдят
попадам все на стари статистики, в интерес на истината, от както ГЕРБ са на власт няма статистиката не мога да преценя дали са истински тези 500%, но ето, вижте последната информация
но в никакъв случай позицията ми не е : не ни трябва евтин газ, колкото повече толкова повече е валидно за този случайнеприятен е момента, че никой от кандидатите в следващите избори не говори за 'икономика', оня таблети щял да раздава на децата... топките да им наритали, абе всякакви дивотии, трябва да се развива енергетиката ни, но не само енергетиката
Novak (13-05-2014)
За мързеливите може ли едно кратко експозе, че това 31 страници има за четене, първите пет-шест обичайни общи пирказки и дотам спрях.
Ще, ще. Една силна руска държава е хубаво нещо, но докато Путин е начело, тя е опасност.
Путин е много по-алчен, граблив и нетолерантен от който и да било западен политик.
Пък, като отиде в историята, тогава ще видим накъде и как............
А относно снимчицата, която пускаш, я виж какво е мнението на другите:
В Турция: Азис беше преди Кончита (забележи, не къде да е , а тъкмо в Турция се появява тази публикация.........)
Българският певец Азис въведе модата на "брадатата жена" преди Кончита Вурст, победител в конкурса Евровизия тази година, пише турският в. "Миллиет".
Статията е озаглавена "Победата на Евровизия е всъщност на политиката", съобщават от БТА. Изданието посочва, че победата на песента "Rise Like a Phoenix" на Кончита Вурст е отворила поле за дискусии. Според изданието, с победата на "Брадатата жена" Европа дава на Русия урок по толерантност.
"Миллиет" напомня за руския закон, преследващ хомосексуалната пропаганда, който бе широко критикуван в Европа.
http://life.dir.bg/news.php?id=16677865&nt=5
Точно вчера се чудех кой от кого е копирал. Оказва се, че не австриецът, а нашият хубавец е бил първата "брадата жена". И снимката, която ми тикаш, вече няма ефекта, на който си разчитал..........![]()
А, нещо да кажеш? ..........................![]()
![]()
![]()
http://www.emi-bg.com/index.php?id=1760
сега това разгледах и цифрите не са толкова фрапантни колкото тези които ми казаха на мен, вариантите са два, или аз не съм разбрал и съм запаметил грешно или те са говорили за някой конкретен отрасъл който е замрял тотално след ЕС
но виж на четвъртата графика от горе надолу, какво се случва с 'индустрията ни' двойно намаля консумацията
всички проценти ги водят година за година, но далечната 2008 всичко се е сринало двойноКЕП на индустрия
Индустрията е намалила потреблението на енергия с 4,5% като е налице спад на енергийно потребление при всички подотрасли на индустрията с изключение на рудодобивната промишленост. Най-голям спад на енергийно потребление при подотраслите на индустрията е отбелязан от черната металургия, а именно - 25% спрямо 2011.
Потреблението на въглища в индустриалния сектор се е свило с 16,7% , на природен газ с 10,3% , на електрическа енергия с 2,5% и на топлинна енергия с 0,4%.
Възобновяемите горива и отпадъците продължават да навлизат все по-уверено като енергиен източник в индустрията, спрямо 2008 година е налице двукратно нарастване на използването им.така че, да последната година само 5% спад на потреблението
ивацеда пак избухвасега ще видим ние кой какво ще тика и колко брадата ще става работата
![]()
![]()
![]()
Последна редакция от mck : 13-05-2014 на 13:04