Спирам, че и на мен ми се прияде, но във фризера имам само едно пиле................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама и те кат почнат някви изказвания, та ме дразнят само. Германците ги било страх, мен лично ме дразнят. Много. Използват държавите от ЕУ за да си развиват икономиката
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
големите винаги използват по-малките за да печелят,без значение как...............................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още един пропаганден видео клип![]()
долавя се руски акцент нали?
![]()
![]()
не знам за кое мислиш, че не е вярно, но в тази тема са дъвкани всички неща от този видео клипда не казвам че са дъвкани и още много други които ги няма в клипа, но не променят нищо
мен слабо ме вълнува кой с кого си мери папароните, само ако може да не ни закачат и да се разминат нещата без радиационни облаци![]()
Донецка и Луганска области обявиха независимост
Президентските избори в Украйна, насрочени за 25 май, няма да се състоят в тези два района.
Лидерът на проруските сепаратисти в Донецка област Денис Пушилин обяви самопровъзгласилата се Донецка народна република за независима от Украйна след референдума, състоял се в неделя, посочват ДПА и Асошиейтед прес.
На него около 90% от гласувалите в Донецка и Луганска области подкрепиха суверенитета на двата района на Украйна, отбелязва АП.
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...simost-6011874
На базата на какви аргументи преценихте, че Русия е по-лошо- иваседа отявлен русофоб, а трите пипса просто така му по-харесва(
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
на база история, какви злини все още плащаме заради тази Русия!Путин... не го знам, може и да е кофти командир, но икономическия геноцид който наложиха от ЕС и хамериканската политика на Дянков, ич не ми харесват
Е, то тогава на база история като сложим руско-турската война, после ІІ- та световна трябва да сме добронамерени към Русия.
Или само и само да няма Южен поток, като алтернатива на другите газопроводи, дай да се дърпаме и утре да ни връзват към гръзки газопроводи, турски газопроводи, да купуваме ток от турците.
Вместо да ние спокойно че газа няма да спре, ако си го плащаме, и отделно транзитните такси дето ще се прибират.
Само защото някой нещо си не харесва или не му е симпатичен- хубаво, а по-симпатично ли е да се връзваме към турска тръба, дето си имаме и ние тук етническа партия , пък и енергийно да ставаме зависими.
Че тя оная Европа от първата скорост не и дреме за нас особено.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark