доста освежаващо беше .. и адреналина направо до небето .. след това едно душче и по 1-2 бирички .. направо нямам търпение да дойде събота , а чакай то е утре![]()
..
доста освежаващо беше .. и адреналина направо до небето .. след това едно душче и по 1-2 бирички .. направо нямам търпение да дойде събота , а чакай то е утре![]()
..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сигурно е супер яко за вас мотористите, обаче как съсипвате планинските пътеки просто не е истинадиректно се качих на крос .. имам го от пролетта .. карам го по 1-2 пъти в седмицата .. имаме си групичка от 3-4 мотористи и обикаляме околоностите .. тука терена е доста подходящ .. идва ми един вид като разтоварване на натрупаното напрежение .. малко да спадне адреналина ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100-хиляди благодарности, до сега не бях влизала в темата, а е трябвало, тук има и полезни нещаЕто тук можеш да прегледаш всичко накуп - http://www.earnforex.com/metatrader-...-Dynamic-Index
----------
Представи си. само най- голямо удоволствие им доставя, когато е кално, защото стават в кал до ушите, а пътеките просто ги разорават
Че то като е кално, ти ще ходиш ли по пътеките ? Още повече, че пътеките са каменисти, така че няма какво толкова и да им се разоре.
Мотокроса е превъзходен спорт![]()
Изпитват голямо удоволствие когато карат по планински терен, и аз чистосърдечно им завиждам за което, нищо, че след тях си патя
----------
олег, ти бил ли си в планина- ако си от София, разходи се по Люлин- планина и тогава ще говорим
В Родопите съм бил и съм бил по пътеки където са били мотори преди няколко часа само. И мотори и АТВ-таПътеките нищо им нямаше. Някоя друга черта, но нищо особено.
А това, че мотокроса е превъзходен спорт две мнения няма, но наистина не трябва да карат там, където има туристи
по-редовно ако се кара по някоя пътечка се изкопаваи после кът вали дъждец става мазалак
ако не се кара много няма проблем обикновено...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.