scooterr, Колега днес отвори ли някоя сделка ?
или само зрител????????????
scooterr, Колега днес отвори ли някоя сделка ?
или само зрител????????????
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Отворил съм 8 сделки с eur/zar и usd/jpy ( 6 към 2 ), а все се заричам, че каквото правя ще е от понеделник до петък ама на
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Добре е. Не си допуснал грешка до сега......................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta (18-08-2013)
Оха добре супер отговор
scooterr, така е пич прави каквото трябва па да става каквото ще
и аз лично го правя в печеливши сделки още отварям![]()
след като позицията тръгнала да се развива добре ,според мен ще е глупаво да я затвори човек
точно обратното губещи позиции не трябва да държи човек прекалено дълго ....![]()
Те също ще излезат след време. Може да трябва да почакаш няколко години, но все ще излезат...би трябвало![]()
Svilen (18-08-2013)