"Приложен форекс"
"Как да търгуваме на финансовите пазари"
"Как да съставим собствена форекс стратегия"
"Стратегии за търгуване на финансовите пазари"
всичките са издание на Ciela
Последна редакция от Bibco : 20-02-2014 на 12:25
predator (20-02-2014), Blizzarder (20-02-2014)
И на Ал Б. трябва да добавиш към неговите.
Негова е заслугата за издаването и на нашия пазар, ... нищо че е бъкана с грешки ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Bibco (20-02-2014)
Как се казва книгата на Ал Брукс на български?
Аз имам само изброените - изпрати ми ги преди време един приятел от България и съм му много благодарен, щото сега тези книги са ми постоянно под ръка...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си ги подредил правилно по ред на издаването.Аз имам първите две и те са :
1)" как да търгуваме на финансовите пазари"
2)"стратегии за търгуване на финансовите пазари"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето я, че да не пиша излишно ,,,,Как се казва книгата на Ал Брукс на български?
http://www.helikon.bg/books/222/-%D0...80_173173.html
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Bibco (20-02-2014)
Защо да е бъкана с грешки книгата ? .................................................. .................................................. .................................................. ..........................
----------
доста неща се повтарят в книгите му, то няма и как да са много различни .................................................. .................................................. .........
Ами как да ти обясня - сравни я с оригинала и сам ще разбереш.Защо да е бъкана с грешки книгата ?
Просто превода не е от най-блестящите.
Купих си я и я зарязах.
Оригинала не съм го чел, сигурно си прав.................................................. .................................................. .................................................. .......
Аз като ги гледам така, най-вероятно г/д едно и също се говори. То във всички форекс книги едно и също се говори реално, само че под друга призма, така че си мислиш, че е нещо различно. Реално като има ясен бичи тренд, всеки се опитва да влезне дълги, ама много малко го правят както трябва и няма стратегия която да ти покаже как да го правиш, всичко е ПСИХОЛОГИЯ!"Приложен форекс"
"Как да търгувамена финансовите пазари"
"Как да съставим собствена форекс стратегия"
"Стратегии за търгуване на финансовите пазари"