Сега от позицията на не пушач идеята да знам що искам да пуша ми звучи толкова не логична, но преди 4 г. съвсем не ми изглеждаше такаваИстината е че човек трябва да прави това което му доставя удоволствие и не пречи на останалите разбира се
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем хубаво е да се замисляме за тез работи принципносега кът знам тогаз що ми се е пушило и факта, че цигарката прави точно обратното на туй коет съм искал преди да я запаля донякъде наистина нелогично изглежда
обаче там вече има и един момент на притъпяване на съзнанието, който възвръща "баланса" - "искам да си 'освежа' мозъка -> паля цигарка -> мисълта отива у кереча -> вече не искам да си 'свежавам' мозъка, даже нищо не искам"
историята требе да се помни, че инак се повтаря
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво
Аз от както съм пропушил ( преди 10-тина години) не е минавал ден без да запаля. Случвало ми се да ги намаля, но не и да ги спра. За последно преди 2г. пробвах ел. цигарите и с 1 кутия карах по една седмица. И ми беше доста по-лекичко. Но като свърши зимата заИбах ел-цигарата и досега си пафкам по 1 кутия на ден, а ако заседна на маса по 2 кутии пуша![]()
Имах притеснения за моментите, когато съм "под стрес" или когато ми се налага "интензивно да мисля", ... но няма ядове, и най-готиното е, че тотално бях забравил и току вчера са сетих и питах съкровището, от кога ги спрях всъщност, доволен съм ...ем хубаво е да се замисляме за тез работи принципносега кът знам тогаз що ми се е пушило и факта, че цигарката прави точно обратното на туй коет съм искал преди да я запаля донякъде наистина нелогично изглежда
обаче там вече има и един момент на притъпяване на съзнанието, който възвръща "баланса" - "искам да си 'освежа' мозъка -> паля цигарка -> мисълта отива у кереча -> вече не искам да си 'свежавам' мозъка, даже нищо не искам"
историята требе да се помни, че инак се повтаря
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем то цигарките реално погледнато пречат на интензивното мисленесъс стреса май единствения начин дет се оправят е да насочат вниманието у друга посока и като цяло да го притъпят
![]()
![]()
![]()
то отказването на цигарие е до воля , физическата зависимост е 3-4 дни максимум , останалото е психическа зависимост ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
повече е физическата - седмица и нагоре дажесамо че там се преплитат с кефа на организъма от липсата на катран и става малко по-сложно
даже вероятно туй може да е причината поради коят се палят цигарки с още по-голям ентусиазъм след няколко дена
![]()
![]()
![]()
Да ви кажа преди време като спортувах всеки ден, не ми пречеха цигарите. Не се задъхвах като играех футбол и не се изморявах, не кашлях. Но след като спрях спорта доста по-лесно се изморявам когато спортувам (това се дължи и от липса на тренинг). А по едно време като пуших една марка цигари повече от 1 седмица започвах сутрин да кашлям. След това сменям марката и спирах кашлицата за една седмица и така постоянно сменях две марки цигари. Но от около 2г съм на бял Дънхил и спрях сутришните храчки![]()
абе тука доста хора сме отказали цигарите което ме навежда на мисълта че сме се събрали упорити индивиди у форума дано да сме и с подобна дисциплина у форума![]()
Е колега, и аз съм на Дънхил, най-добрите са според мен! Кутията им също е доста тежкарска!Но от около 2г съм на бял Дънхил и спрях сутришните храчки![]()
L1914 (31-05-2014)