Или защото някой, с който е направил общ бизнес го е завлякъл надолу. Това е доста често срещано също, единиятноси другият а другият краде фирмата и накрая си прави нова и премачква първият.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
много често се случва и кадърния да не е чак толкоз кадърен колкот изглеждачовек може да е много добър в основната дейност, с коят се занимава чрез фирмата, обаче да се е нагърбил с още десет допълнителни от които няма никаква представа - включително управление и маркетинг на таз фирма - и тъй сам да се провали
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-скоро бих казала, че колкото и умен и прочие да е един собственик на частен бизнес, не може ли да си го задържи и оцелее, явно не е точно така.
То освен старта си трябва и да се задържи инадгражда нивото, не стига един път да направиш нещо и после цял живот на тез лаври да лежиш.
Всички те дебнат от всякъде- държава , доброжелатели и прочие.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми незнам аз имах фирма но понеже послушах баща си понеже той беше хлътнал по един бизнес проект и ме провали както мен така и спестяванията ни също и целия проект а и съм чувал от хора които са доста навътре в тия работи че тук в бг нещата стават изключително трудноПо-скоро бих казала, че колкото и умен и прочие да е един собственик на частен бизнес, не може ли да си го задържи и оцелее, явно не е точно така.
То освен старта си трябва и да се задържи инадгражда нивото, не стига един път да направиш нещо и после цял живот на тез лаври да лежиш.
Всички те дебнат от всякъде- държава , доброжелатели и прочие.![]()
Това също е една от причините. Но най вече изтласкване от пазара.Или защото някой, с който е направил общ бизнес го е завлякъл надолу.
незнам но тук за да ти се развива бизнеса требва може би да си продавач на наркотици за да оцелеш на пазара защото дори с ниски цени е доста трудно да оцелеш в този ад за едно личните търговци и за това си мисля че доста фирми фалират![]()
ем първо трябва пазар да има... после трябва продукт (по-убав от на другите) да имаме... и след туй вече трябва да продадем колко се може повече от негопървото е в доста ограничени размери, второто почти никой не го предлага, а само с третото не става
![]()
Ниски цени...........???
това един от основните нонсенси на нашия бизнес................
ниските цени обричат малкия бизнес на фалит......ниска цена...ниска надценка,невъзможност за инвестиции,от там ниско качество,липса на пазар,още по-голям батак.........
предизвестен край............фалит!!!!!!!!!!!!!!!!!!!