да като му е предложил поконкуретно способни ценни нормално е да спечели доверието и любопитството и да привлече всички клиенти от конкуренцията![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ко значи "добър бизнесмен"той е допуснал един от назначените му да краде от него дълго време, а в последствие клиентите му са предпочели другата фирма
туй не е добър бизнесмен
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми то когато човек верва на некой обикновено го прецакват така че човек е създаден да греши но по важното е да осъзнава грешките си и да не ги повтаря![]()
Човекът беше в болница за дълго време и другият, се възползва от това, че го нямаше. Какво повече да говорим за човешката безочливост.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
То за да не стават такива неща, се играе по правилата - пълна отчетност на фирмата /никакви черни обороти/, перфектни трудови договори и пълномощни .....Иначе, ако си назначиш шеф във фирмата, на който не плащаш достатъчно /или по-точно не прецениш той какво иска, за да е доволен от работата/ рано или късно той си прави същата фирма - има познанията, клиентите, контактите и опита ..... парите са само подробност.
От това никой не е застрахован.....................
не можеш по никакъв начин да спреш човек,който се е решил да се захване с това...............
от конкуренцията никой не може да избяга,единствено трябва да си на ниво или по-добър...........
ми принципно аз съм против това нещо да отхапеш ръката която те хранила до сеа и изведнъж да се обърнеш срещу него и да се опиташ да му напраиш мръсно това за мен е недопостимоТо за да не стават такива неща, се играе по правилата - пълна отчетност на фирмата /никакви черни обороти/, перфектни трудови договори и пълномощни .....Иначе, ако си назначиш шеф във фирмата, на който не плащаш достатъчно /или по-точно не прецениш той какво иска, за да е доволен от работата/ рано или късно той си прави същата фирма - има познанията, клиентите, контактите и опита ..... парите са само подробност.![]()
Това беше пример, как се взема добра заплата и все пак те крадат. Имам в предвид, че не можеш да има вяра на никой. Дори братя или дългогодишни приятели си правят к...енски номера.
Става въпрос за две различни неща.............
едно е да си назначил някого и той да краде от фирмата,тогава това е криминален случай и си има полиция,прокуратура и НК....
съвсем друго е този човек да е решил да си направи собствен бизнес със същия предмет на дейност......в това няма нищо незаконно,само ако не използва твои защитено ноу-хау или патент..........
Е аз говорех за довреието което се гласува на хората около теб и не се оправдава. Та даже се и злоупотребява с него.
Това което ти говориш е друго и съм съгласен с това, стига както казваш ти да не използва интрументи на конкуренцията, което е пак подсъдимо.