Да не се опитват да ги налагат обаче на другите народи,..........
а да си ги прилагат у тях си като искат...............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наборе, глобално погледнато, на руснакът не му пука за другите народа до-толкова, до-колкото те не засягат неговите интереси..
Ако я оставят на мира Русия, Путин няма да си мери пишката с никой - просто ще си върти бизнеса и ще се радва на парите си. Но Западът не иска силна Русия и методично и последовалетелно я настъпва - именно и затова Путин демонстрира мускули....
Всичко това е силно опростено казано, разбира се....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кой да я остави на мира.....и те си врат гагата,като сашковците навсякъде,а страдат после народите които са имали малшанса да попаднат в сферата им........Наборе, глобално погледнато, на руснакът не му пука за другите народа до-толкова, до-колкото те не засягат неговите интереси..
Ако я оставят на мира Русия, Путин няма да си мери пишката с никой - просто ще си върти бизнеса и ще се радва на парите си. Но Западът не иска силна Русия и методично и последовалетелно я настъпва - именно и затова Путин демонстрира мускули....
Беше закачка. Стоножката така сладко клепаше с очи и вървеше със сто крачета подир стопанина си..Права си. Облагородяването обаче е следствие от грижовността към собствеността - в случая необятната страна. А руснакът нехае по принцип защото си знае, че страната е огромна и има всичко, така че и да се похаби нищо тук, може да се вземе от друго място...И това отношение се екстрополира във всичко - както по отношение на природата, така и по отношениена народа, който я населява...
Сигурен съм, че разбираш за какво говоря...
п.п. Новия ти подпис е много хубав!Оново нещо със стоножката не знам какво означаваше...
Развеселяваше ме. Но ми омръзна и си смених картинката. Като децата съм.
Обаче не съм само аз - Георги и той си пада по забавните картинки..
А що се касае до страната - нали и в Канада има необятни незаселени пространства. Да не говорим, че всъщност местното население на практика не е местно, а са все пришълци или потомци на пришълци. Обаче не съм чула да я има тази безстопанственост като черта на населението, типична за руснаците.
Това не те ли кара да си помислиш, че не всичко може да се обясни с огромната територия, в която има всичко?............
Последна редакция от ivaceda : 22-05-2014 на 13:17
Това не е от огромната територия.....а въпрос на манталитет.............А що се касае до страната - нали и в Канада има необятни незаселени пространства. Да не говорим, че всъщност местното население на практика не е местно, а са все пришълци или потомци на пришълци. Обаче не съм чула да я има тази безстопанственост като черта на населението, типична за руснаците.
Това не те ли кара да си помислиш, че не всичко може да се обясни с огромната територия, в която има всичко?............
руснака никога не е имал собственост и винаги е бил роб.................
той не милее за нищо,защото нищо не е притежавал.........него са го притежавали........
докато хората в Канада и САЩ макар и заселници са получавали(и сега получават) собственост върху земята,това е тяхната земя,на нея живеят,чрез нея се изхранват,на нея погребват роднините си, пазят я и я облагородяват.................
Bibco (22-05-2014)
А с това пък изобщо не съм съгласна. Русия открай време си има имперски амбиции, Бибко.Наборе, глобално погледнато, на руснакът не му пука за другите народа до-толкова, до-колкото те не засягат неговите интереси..
В темата за Путин пуснах една статия, сега ще ме накараш откъс от нея да пусна и тук:
... Вестник "Известия" публикува материал на В.В. Путин "Новият интеграционен проект за Евразия - бъдеще, което се ражда днес". (статията е от 3 ноември 2011г. - бел.ред.) Става дума за перспективите за създаване вече на базата на единно икономическо пространство на абсолютно нова наднационална структура - Евразийския съюз. Лидерите на нашата страна са се заели с възстановяването на разрушената в края на 80-те години велика страна. И ще си имаме Велика страна. Това ще бъде "Нов съюз". Това, което не сме го разрушили ние, е време да се възстановява."
http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0...ernet_trolove/
Забележи, това са думи на Путин от 2011 година. За какво оставяне на мира става дума, при положение, че Путин си е наумил да си прави "Велика страна" и методично си го преследва с цената на всичко!?
Точно в това именно е и разликата. Руснакът си я има страната по даденост, а канадецът-пришълец я е завоювал, положил е усилия на се установи тук, кръв е пролял...Беше закачка. Стоножката така сладко клепаше с очи и вървеше със сто крачета подир стопанина си..Развеселяваше ме. Но ми омръзна и си смених картинката. Като децата съм.
Обаче не съм само аз - Георги и той си пада по забавните картинки..
А що се касае до страната - нали и в Канада има необятни незаселени пространства. Да не говорим, че всъщност местното население на практика не е местно, а са все пришълци или потомци на пришълци. Обаче не съм чула да я има тази безстопанственост като черта на населението, типична за руснаците.
Повярвай - на местните индианци също като на руснаците не им пука за страната и техните села и градчета са най-мърлявите и неуредените в Канада...
Къде се бутатдаже като изявяват няква позиция, обикновенно лично ги касае, и проблема е някъде по границите им.Не прелитат половината сват, да демократизират, я петрол, я хероин, я суверенни държави
![]()
Bibco (22-05-2014)
Не само половината,из целия свят се бъркат,но доста по дискретно от сашковците........
по всички континенти са запалени конфликти с тяхни пари,тяхни агенти,тяхно оръжие............