Добро утро и от мен.
Строени и готови за тръгване. Нагоре надОле или надясно![]()
Добро утро и от мен.
Строени и готови за тръгване. Нагоре надОле или надясно![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
REDA (12-05-2014)
За сега надясно..........
нали е понеделник , та ще мине малко време докато реши накъде на тръгва![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (12-05-2014)
Индексите:
Японските са леко надоле и гледат по-скоро за надоле.
Днеска календара е почти празен, но посока на курсо
евентуално ще даде стартът по германско в 9:00 часа.
РАДА смята, че дори и да има корекция е вероятно
първо да изтръскат на ШЕБЕЦИТЕ стоповете отдоле.
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3760-1,3768
при пробив с възможност за 1,3783-1,3794
с възможност за ИДЕИНАТА зона 1,3806-1,3816.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3751-1,3746
и при преминаване там ще има атака на 1,3736-1,3720
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,3700-1,3672.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика.
Понеже се много РАЗКЕКЕРЧИХА от голямото
пропадане РЕДА мина на 5 минутна, но ще покаже и на 15:
![]()
Последна редакция от REDA : 12-05-2014 на 08:01
Добро утро и успешна седмица!
РЕДЕ, BRUTE s/r не я виждам, къде е?
-----------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3751-1,3746
Малко с посмачкани,,,,
Чакай да ги разделя.
П>П>Даже ще я махна таз))))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро, колеги, с пожелания за изкъртване до секунди на Брутето, последвано от долното фръст трагет и към долното идеас зоне (снощи гледах един шотландски филм и затова ми е още такъв англйският)
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Реде, ашколсун, аферим, аджеба, машала
Като остави шегата на стрна,
ти си
Последна редакция от disel84 : 12-05-2014 на 08:29
REDA (12-05-2014)
Добро утро!
За да не се повтарям.....бутайте малко нагоре....още малко!![]()
Добрутруууу
Бааа тва време ме разболя
Яз скъсих малко на 1.3771 ... с цел ново дъно
Колкот да видим на ингилизите нагласата)
Fafa (12-05-2014)