Е много успокоително. Сега ще върнем да тестваме 3880 пробития трендак - дън ти отиде полвината пичалбъ![]()
Е много успокоително. Сега ще върнем да тестваме 3880 пробития трендак - дън ти отиде полвината пичалбъ![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
днеска утре ако върне на 3940-60 дъл ще има много изненадани....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (08-05-2014)
Много джезги много нещо ейййй. Мамицата му и го чаках, ама щот да не се набуам си сложих стопа малко по на нисичко та ми го тресна. Честито на печелившите.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Перфектно процедиране направих и аз сутринта! Точка и за мен, моля!
Освен, че го мислих, ами взех, че и го трейднах като имах два пъти гости днес....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво, аз пък нищо не изиграх. И сега ако кажеш, че от върха си пъснала късата?
Не, не от върха за съжаление, но както споменах имах гости и изпуснах върха...а е имало добър сигнал!
Абе доволно, на фона на вчерашните 4 пипса ...днес е добре! Да не съм лакума все пак![]()
Аз днеска съм с един ударен стоп, щот бех на работа..... Така че вчерашните ти 4 пипа са по добра оферта.
РЕДЕ ще има 1.33333333 сега?
alf (08-05-2014)