Бачоооооо.......вика ли за оЙрото днеска ва![]()
Бачоооооо.......вика ли за оЙрото днеска ва![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ще поскъпнат...като станат още малко по-евтинки и от там да си продадем!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уффф! Днес, черен ден! Цял ден бачкафффф!! Се разни други работи, ма не и форекс!!
Ша съ постарая да не се поФтаря!!
Последна редакция от disel84 : 07-05-2014 на 21:44
Нека поскъпват, и еврото ако покаже някой слаб фундамент ще е перфектно!Йелън изрази загриженост за евентуални рискови инвестиции на фона на продължителния период на ниски лихви, посочвайки пазара на високорискови корпоративни облигации
според нея ФЕД трябва да се върне към нормалните лихвени нива , за което доста от членовете на ФОМК призовавали от няколко месеца
доларчетата ще поскъпват явно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!!
АЙДЕ и по-бързичко, че напоследък
голямо хъркане и МЪРЗЕЛ!!!!
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (08-05-2014)
ВНИМАНИЕ. ВНИМАНИЕ!!!!!! ЛИХВЕН ден и ще говори
ГОЛЯМАТА уста и има вероятност от РАЗКЕКЕРЧВАНИЯ!!!!!!
Индексите:
Японските са МНОГО нагоре и гледат нагоре!!!!!!!!!!
РЕДА има пресантиман, че индустриалното производство
в Германия ще излезне по-ниско от очакването и това
ще даде посока на курсо.)
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3930-1,3938
при пробив с възможност за 1,3946 1,3966
с възможност за ИДЕИНАТА зона 1,3979-1,3999
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3915-1,3905
и при преминаване там ще има атака на 1,3897-1,3874
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,3864 1,3845.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Добро утро![]()
днес следобед по-внимателно с търговията![]()
Успешни сделки на всички !!!!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (08-05-2014)
бачоооооо
днеска кат гледам и аз календара може да има
сополе довечера![]()
![]()
![]()
днеска ша викаме ли за оЙрото да иде на 1,45 ?!
кафето е готово, седиме и си чакаме![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ще ВИКАМЕ ХОМЯЦИТЕ по-малко да викат!!!
Има вероятност за ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА
дето ще сети дотогаз докогато не долети нещо,,,,,,,
Айде поздравче за ЖИУОТНИТЕ:
http://www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU
ДАВАИ ЕВРО!!!