За твоя информация двете магарета от снощи се прибраха самички с 43 пипона в дисагите.
Дотук за два дни имам 14 сделки поредни всичките на плюс общо по груби сметки над 300 пипона.
И сутринта имаше възможности да набера още поне 60 пипона докато си пия кафето преди да тръгна за работа обаче системата не ми позволи защото съм бил нямал пари.
За това ще променя малко тактиката и ще играя на минимален залог за да мога да му раздавам цигански шамари в двете посоки постоянно.
И без това за статистиката е показателен броя на успешните сделки а не дали съм умножил сметката.
Днес си взех и новият лаптоп.
Честито,мерси.
Тази вечер няма да раздавам шамари на Форекса че много му се зачервиха бузките тези дни,всъщност днес не се чувствам много добре и не ми съсредоточава с него,даже не ми се занимава и с лаптопа,седи си в кашона.
Пишем го дъждовно днес.
Между другото искам да кажа нещо важно за мен.
Не се фукам с постиженията си до момента и не парадирам с тях пред вас.
Просто споделям кефа си и резултатите от усилията ми да влеза в час доколкото ми се отдава търговията на Форекс.
Важно е да отбележа че от този форум научих основните ми и най важни знания които съм натрупал до момента за което ви благодаря.
Успешни сделки желая на всички.![]()