лидето може да се готви за мис инста или мис форум снимки да си направи хубави . А за усров - щом печели значи е ок това има значение в края на деня, а не кой колко индикатора има пуснат на графиката
лидето може да се готви за мис инста или мис форум снимки да си направи хубави . А за усров - щом печели значи е ок това има значение в края на деня, а не кой колко индикатора има пуснат на графиката
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами мисля да почна с около 500 гущера.
Тръгна надолу и пак и ударих шамар с ордер обаче брутално започна да ми замръзва графиката а аз я дебнех да я затворя ръчно на към 10 пипона и като я изпуснах на два пъти и ми писна я затворих на 0 а ся гледам хвърчи на долу дееба и простотиите.
Още малко ще стигне до горните два ордера и повече днес няма да се занимавам щото и без това ме цепи брутално главата заради късното лягане в 2,30 през нощта а и ти я лагвания ме спират да косим.
Между другото аз не играя на определена двойка ами превъртам графиките и където ми хване окото и скачам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Леле-е-е- къртиш направо. На това темпо съм сигурен че няма да издържиш много .. .за съжаление. Но е обещаващо началоПоствай по-често тук да след упдейт
Като се замисля наистина твойто пожелание е по-добро.![]()
........................................
Не бързам за никъде,ма ако преценя че ми се получават нещата какво да чакам?!
А дали главата ми е празна прецени сам...
На 36г. съм,имам фирма от четири години,колко съм изкарал от нея няма да коментирам,само ще кажа че съм платил наеми за тези години до момента около 100 000лв.
И в момента плащам над два бона наем всеки месец и заплата на един тумбак около 2000лв.
Та толко ми е празна главата брато.
Мерси за пожеланието,успех и на теб.![]()
Ами мога само като се прибера от работа да джиткам за момента,като ми дойде новичкият лаптоп,дано да е утре, може и да отделям време евентулно през деня.
Вечер става по муден пазара и ми е по трудно да ги усещам посоките но се старая щото и това е ценен опит.
Ето това е машината на времето която чакам.
http://laptop.bg/laptops-asus-G750-a...0jz_t4039d_ssd
Гледам сега можеше да му плясна още шамари обаче продължава да замръзва графиката и по добре не а и на няколко пъти ми изгуби връзка платформата.
Последна редакция от Звездолин : 07-05-2014 на 20:23
jivko78 (08-05-2014)
Пък гледам и си многословен, ако си още тук след една година, ще ти видим акъла.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И сега какво искаш да кажеш ?Първоначално написано от usrov
На 36г. съм,имам фирма от четири години,колко съм изкарал от нея няма да коментирам,само ще кажа че съм платил наеми за тези години до момента около 100 000лв.
Че някой те е спонсорирал или си топ мошенник ?
Или и двете ?
И като си такъв паралия....що само с 500$ ще започваш ? Вкарай направо 15К$![]()