Зависи и от новината.. но за какво се влиза в позиция, която ще трябва да прибереш при първата новина и ако я прибереш и се окаже , че си щял да спечелиш
Зависи и от новината.. но за какво се влиза в позиция, която ще трябва да прибереш при първата новина и ако я прибереш и се окаже , че си щял да спечелиш
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Така не рискуваш ли някой шиш да ти го вземе, аз лично смятам новините за много хаотични и предпочитам да местя стопа на +1 (ако съм на печалба).С 10 стоп не можеш да оцелееш по време на новини, ако не си сигурен в позицията в която си точно преди новините то по-добре да се излезе на нула или колкото е над нулата. Между другото аз съм с 20 стоп дори точно преди новините.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рискувам колкото на всеки друг сигнал общо взето, стопа го местя на нула при 1:1 или 20 пипса, много малко са случаите да ме прецака шиш, може би 1-2 в месеца макс. Но обикновено след това пак имам сигнал и ми е все тая, че ще ударя 1-2 стопа в малшанс моменти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в такъв случай след шиш или стоп може да удвояваш обема за да си покриеш разходите ( само ако се случва рядко да ти удрят стопа![]()
Е да, но това увеличение започва да тежи психологически и става така , че успеваемостта пада драстично
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Изобщо не е необходимо да се прави каквото и да било, това е просто един стоп.
Разбира се, по-добре е както ти правиш, без стопове изобщо![]()
Все пак обаче не може да се избегне ударен стоп, все някога имаш такъв. Колкото по-рядко, толкова по-добре все пак.Е първо е един, после стават 2-3, след това стават 20-30 и акаунта е за зареждане
Всяка сделка е част от общият резултат. Не бива да се пренебрегва важността й.