Е то както може да се случи едното така може и другото ...но за мен всяка добавка си е нова сделка , а от там и нов риск и това че първата сделка е печеливша не дава предимство на добавката , че и тя ще е печеливша
Е то както може да се случи едното така може и другото ...но за мен всяка добавка си е нова сделка , а от там и нов риск и това че първата сделка е печеливша не дава предимство на добавката , че и тя ще е печеливша
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ами това е риск да вземеш повече печалба или нула, бактестваш резултатите и ако са по-добри отколкото без добавка го правиш. Това е...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако си на +10 и добавиш и дръпнеш стопа на 0 на първата и той бъде достигнат не си на 0 , а си на минус 10 от добавката (това е ако риска е същия като при първата) - следователно вметсо да вземеш 10 взимаш минус 10. Ако беше повече или 0 всеки щеше да го прави , понеже тогава ще си струва риска
Последна редакция от Новобранец : 07-05-2014 на 09:04
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ясно, но добавката си има собствен стоп, слагаш го където прецениш по собствената си система все пакТова са технически подробности вече, въпроса е че ползвайки този метод има теоретически шанс да печелиш повече, но е и по-сложно.
Да или да не вземеш нищочовек трябва да инскасира и да яде , понеже от печеливша сделка може да се обърне в губеща с все добавките ..аз така ги виждам нещата
Е ок така е, но също така знаеш, че една сделка няма никаква стойност нали? Ако този метод дава повече средна печалба на всеки 20 или 30 сделки защо не?
Защо да няма стойност сделката в какъв смисъл ? И при какви условия да дава повече печалба, защото в изкуствени условия много системи изглеждат ненадминати.
Изхода от единична сделка няма никаква стойност, това имам предвид. Ако хипотетично можеше да си следваш системата наживо, а това ти е основната работа все пак....ако така печелиш повече с добавки средно за 30 сделки то това е хубаво нещо. Ако не можеш или не ти пасва метода не го правиш просто.Първоначално написано от Новобранец
Защо да няма стойност сделката в какъв смисъл ? И при какви условия да дава повече печалба, защото в изкуствени условия много системи изглеждат ненадминати.
Ако печели повече наживо по този начин няма проблеми така е. Само трябва да се знае, че колкото са плюсовете, толкова са и минусите - добавките не дават предимство