Привет, благодаря добре, рано -рано съм станала, но още не съм взела дневната доза кафе, че да съм в час с акулите.
Привет, благодаря добре, рано -рано съм станала, но още не съм взела дневната доза кафе, че да съм в час с акулите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, те официално нямат, даже Лавров каза, че е нормално с руско оръжие да боравят, странно би било да са с американско.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Надявам се да съм се научила да плувам поне безопасно, пък за повече ще видим
Владимир Путин призова за отлагане на референдума на 11 май в Източна Украйна
Руският президент Владимир Путин днес призова представителите на Югоизточна Украйна да отложат насрочения за 11 май референдум за самоопределянето на Донецката и Луганската област, предаде Интерфакс-Русия.
„Молим представителите на Югоизточна Украйна, поддръжниците на федерализацията на страната, да отложат насрочения за 11 май референдум”, заяви Путин след среща с председателя на ОССЕ Дидие Буркхалтер.
Путин отбеляза, че Русия призовава представителите на украинския Югоизток да предприемат тази стъпка, „за да се създадат необходимите условия за диалог” с властите в Киев.
http://www.focus-news.net/news/2014/...a-ukrayna.html
Това е ново. Какво ли е накарало Путин да преглътне упорството и самолюбието си? ..........................................
При всички положения е добро, стига да е истинско.........................
огромна отстъпка.. завой на 180° и на мен също ми е чудно какво е накарало Путин да го направи..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Явно имаме сделка, параметрите на която скоро ще станат ясни.