Аз не съм чувал за такъв, в този от линка понякога има доста противоречия и накрая остават малко в мъгла нещата.
Аз не съм чувал за такъв, в този от линка понякога има доста противоречия и накрая остават малко в мъгла нещата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (05-05-2014)
Предполагам, че няма брокер , за който да не чуеш и лошо и хубаво.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И това също е вярно, дори лошото да не е реално, защото всякакви фрустрирани от собствените си възможности и непознаване на нещата в трейдинга клиенти може да ръсят истории из нета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма как да си сигурен , за това се доверяваш на изискванията които трябва да има един брокер за да ти удобно на тебе. Лесна комуникация с брокера, добър (не перфекен) спред, регулация, лесно захранване и най-вече лесно и безпроблемно теглене на паритакива работи
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Това сега не е групова терапия, един да посочи и да поведе групата и да каже- тоз е брокера, всеки си преценява.
Еми не е терапия , понеже няма от какво да се лекуваме ..нали такапросто избора на брокер се е превърнал в това , че все едно се избира кола, всеки иска да се качи на най-доброто.. но за да го направиш ти трябват и повечко парички
не трябва да се мисли толкова за брокерите, при положение , че още дори не умеем да печелим систематично или нямаме почти никакъв опит
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Бенча ги отсвирих след кат ми взеха един стоп с близо 40 пипса разширен спред.
Делтата много разширява спреда и слипва.
Сега въртя 4 имат си кусури, ама в рамките на приличното, с единия имах проблем оправиха го, но оттогава не съм търгувала там и още се чудя.
На една позиция на златото още с влизането ми сложиха някакъв безумен суап, та спрях дотам и така.
Делтата са си така под дифолт, но това с бенча може ли малко повече информация, в нормален момент ли се случи? На новини или...?
Е как иначе ще прилапа по 750 $ лесни парици на рибоците дет калвът и на гола кука.......................![]()