Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по английскому имало там едни дет раздавали награди от радиото ако някой каже дума дет я няма у речникаи звъни един и вика "GOAN" онез "добре, няма я у речника, кажи изречение с нея само и вземаш наградата" последва отговор "goan **** yourself" и онез от радиото бързо бързо затворили...
след малко пак звъни телефоня - оня вика "SMEE" радиото "добре, няма я у речника, кажи изречение с нея само и вземаш наградата" "smee again, goan **** yourself"![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ако търгувах с много повече от 100 000, тогава не би ми трябвало да търся хора, които да инвестират 1000 при мен. А реално въобще не бих си губил времето да уча други да печелят.Предполагам, че поне веднъж сте се натъквали на подобни хора също като мен. Аз попаднах на един такъв пич в инстаграм просто така докато си разглеждах случайни снимки. Оказа се, че поне на снимки има доста профит и изглежда доста легитимен, но искам първо да се допитам до вас преди да се зачудя дали да не attend-на някой от уроците му, които прави 2 пъти седмично за хората, за които търгува. В смисъл, даваш му кинти и освен че ти печели там, ти дава и уроци как и ти да го правиш. Чатих си с него малко и сподели, че има риск да ги изгуби и за малки суми не връща пари, а само за примерно 1000 - 25%, 10 000 - 50% и вече над 100 000, дава по 75% ако ги загуби. Гледам, че обикновено наистина търгува с много повече от толкова, колкото е съгласен за мен, но не знам. Съгласи се с 500 паунда да започне и до 5000 като за начало. Какво мислите за това?
Това е линк към подобни профили, първия е този, с който аз общувам:
- instagram. com/yseans
- instagram. com/trader187
- instagram. com/astroforex
masta (05-05-2014)
Е то това дет са казва тряа да си ....
Отвратата за краката ... да скочиш на такъф
По-добре да зачете форума --- все някой обевява сделки - с обосновка, цел и стоп)
Да копира на корем
Па и може на харабия да му са отпсува после, ... ако са осере пейзажа по няква случайност ...
Всички сме си на една клавиатура разстояние тука ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Еееееее .....
Да се поддържа академичен тон тряа .... Ку не е сложил СТОП --- той си е виновен)
Иначе на гола лакУмия ... не стаа)
хахахах корав виц, ммногооого ми хареса и радва здраво![]()
![]()
![]()
Ми кво да ти кажа Май с това трябваше да започнеш ,а не да ми губиш времето да ти обяснавам нещо, от което не си се интерисувалМай не си ме разбрал правилно,изобщо не смятам да купувам подобни програми и не разчитам на тях.
Разчитам основно на собствените си знания и възможности.
С другото се забавлявам,пък божа работа може и някой заек да изкочи покрай тия програми.
За това ми е интереса към тях,не пренегребвам никоя възможност напълно.
Поздрави
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ентусиаст малко несериозно ми прозвуча.
По скоро съм целенасочен не само в това ми занимание а по принцип .
Това естествено не ми гарантира че ще ми се отвори парашута а само че ще вложа необходимите усилия това евентуално да стане.
Сори че си решил че ти губя времето напразно,не ми беше това целта но здраве да е.
Успех и на двама ви.![]()