Привет и добре дошъл сред спамерското братство ...
Що не го пробваш тоя да му връчиш бонусарката за управление и да си делите плячката по някаква схема, така хем ше си начешеш крастата да мислиш, че ше учиш нещо, хем няма да си закопаваш твои живи кинти ...?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Превалутирането в един момент винаги идва, не може без него.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
пощенската бамка тука май превалутирваха на още по-лоши КУРсовене помня веднъж ама мисля от тях теглих с пайонерската карта и към 400 пипоне беше обмяната
ама за малка сума ставаше въпрос - 50 лефа изтеглени
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
e kak може да си направиш сметка в евро??? Нали като пишем и всичко е в долари . Ти бонусарката в евро ли си я направил ./
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз оназ сметка у скрилто преди бая години съм я правил![]()
![]()
монибукърс му викаха тогаз даже, не скрил
![]()
![]()
а картата я пуснах у евро щот да отговаря на сметката
![]()
![]()
![]()
bakop (04-05-2014)
Кажи моля точни имена на такива експерти да видя колко са скъпи?
.................................................. ......................
А не Всичко сдъвкано и на готова няма да стане
жокерче
http://www.mql5.com/ru/job?pk_campai...20codebase_job
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
А не Всичко сдъвкано и на готова няма да стане
жокерче
http://www.mql5.com/ru/job?pk_campai...20codebase_job
Гъбаркаш се с мен май.
Питам теб защото си в час с тези шукарии.
Моля.