Ели видя ли какво направи вчера ... каза че ще пада и падна.. дано сега се качи ..
Ели видя ли какво направи вчера ... каза че ще пада и падна.. дано сега се качи ..
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Коя му е подкрепата? 1284 ли? При златото няма такива неща. Тръгне ли в някоя посока нищо не може да го спре.
така като гледам досегашното развитие, може да отиде до розово-пембената () линия на Н4 или до дневния пивот по-горе на 1296 (още по-вероятно) и оттам да го посмъкнат. Засега малко съм пас аз, но оттам нейде може да пусна една пробна късичка.
пък от фибото (днешно-вчерашното дъно) можеше да се пусне и дълга - много добра е подкрепата.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За днес нещо не ми се спуска толкова категорично инфо.Малко е мътно положението, но вероятността да видим 1280 или поне 1284 все пак е много голяма. Май ще изчакам безработните и Йелън, но преди това ще пусна една къса за всеки случай, докато сме по-нависоко.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дайте ми шанс да спечеля и аз нещо.. поне до 1305 да видим днеска или утре ...![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Аз мисля, че е нагоре и то точно това прави в момента. Ако ще пада кой глупак би купувал?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, обаче само понякога. като е по-спокоен пазара си спазва съпротивите и подкрепите. Иначе и аз искам да не ги спазва и да съм в неговата посока, даже по-честичко ако може.
----------
Ми ако беше концерт по желание, веднага ти давах.![]()
Поне зa 1296 мога да ти гарантирам 90 %. Ти пък защо си се запънал с тия дълги? като не става обърни платната.
Между другото това фибо на 1288 е 61,8 на цялото покачване от 2001 г до 1920$ и би трябвало да е много силно ниво и доста да се помотае тук. Вече и се помота доста де, но може и още![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Еми аз се бях заинатил за повече , но сега смалих очакванията си и ще чакам да взема наполовина това което ми се искаше![]()
не знам откъде са ти дългите/дългата, но май са още от миналата седмица - язък, че не си затворил на върха. Златю обича да върти такива номера - много на едната посока, после набързо си го взима наобратно. най-добрият вариант е да имаш 2 сделки - затваряш едната на добра печалба, другата оставяш за всеки случай (с нулев стоп примерно), ако продължи и да не си капо в края на краищата.