Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То пък един пазар - 6-7 милиона, няма и един Лондон. Обаче влизат милиарди в Бг от роднини на българи - гурбетчии - това от една страна е добре. Те пък после да ни пробутат стоките си да им ги купим с "техните пари"... или ходим да ги харчим по чуждо - само за Гергьовден няколко "милиарда"били сме изхарчили за веселби по гръцко. Бе положението е доста мътно и кърваво. А боклуците 80% идват от Китай, но може и по някой западен да се намери.
Еее, ти пък сега - не чак толкова песимистично за лекарствата - все пак и тук има фармацевтичен контрол и чак на опитни мишлета не мисля, че някой ще им позволи да ни правят... но знае ли се какво са слагали вътре - те си гарантират уж... като се замисля може и да си прав в крайна сметка, но не чак да ни взимат за опитни мишки - отде знаят кой ще си купи лекарството от аптеката и ще се превърне в мишка.
Пп То просветата им ние сами си я просим - без просвета няма пари - така казват. Само дето тия пари ги виждат малцина като че ли.
Последна редакция от Eli2356 : 07-05-2014 на 22:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Малко хора сме, но пък местенцето е райско - планини, море! Плодородна и запустяла земя. Ехеее.То пък един пазар - 6-7 милиона, няма и един Лондон.Обаче влизат милиарди в Бг от роднини на българи - гурбетчии - това от една страна е добре. Те пък после да ни пробутат стоките си да им ги купим с "техните пари"... бе положението е доста мътно и кърваво. А боклуците 90% идват от Китай, но може и по някой западен да се намери.
Еее, ти пък сега - не чак толкова песимистично за лекарствата - все пак и тук има фармацевтичен контрол и чак на опитни мишлета не мисля, че някой ще им позволи да ни правят.
Последна редакция от penman : 07-05-2014 на 22:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък съм намазала от европейските субсидии - като дават защо пък да не вземем. Но и там е много труд понякога и изпълнение на какви ли не изисквания. От инвеститори и аз не съм, но като цяло за икономиката е добре да ги има, ако не са като твойте и създават добра заетост, разбира се.Досега аз лично не съм намазал от чуждестранните инвеститори.
----------
С тия европейски субсидии напоследък за земеделието вече хич не е толкова запустяла, даже леко дефицитна почва да става, май не си ходил скоро по полетата. Даже с 50-70 декара, дори пасища и ливади да са, спокойно може да се докара от субсидии средната месечна заплата за Бг без да се работи друго.
Лека!![]()
Доброутро с едно късо от 1289,74. Таргет е стопа ми на 10 долара отгоре![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Я едно Селфи да си направаЕй тАва дали го видехте и премислихте
http://www.forexlive.com/blog/2014/0...llar-weakness/
Да обобщим ... неска доларЯ се срива, па златото ... и то
Начи има некво напрежениеееее)
Зор баце, както казват тия тикви дет са при Слави)
От миналата вечер ....
Изби .... въпросното напрежение вчера)
30 усд почти срив ...
Хубууто че вземах)
Ейй скъсахте му слипа на това златовече човек да не може да направи някой долар в повече
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.