Олег, ако за пръв път чуваш този факт за човешкия мозък мисля, че е безсмислено да дискутирамеВсеки опит да правиш две неща едновременно значи огромен компромис, трейдинга не е игра.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kmv (05-05-2014)
Отново не ме разбираш.
Безсмислено е да гледаш само и единствено графиката, особено пък ти както си на големите фреймове.
Аз съм на 15мин, което не е голям фрейм и гледам само на затворил бар. И какви си лежа на плажа за мен не е почивка като знам, че на всеки 15мин ще трябва по часовник да отделям 2-3 мин на графиката. Това не е почивка, а имитация на такава. И за капак на всичко рискувам да изгубя фокус гледайки някое приятно момиченце по бански или слушайки притчите приятно отпуснат в гората. Това не е нито почивка нито трейдинг, досега не съм чувал за сериозен трейдър да го прави така и предполагам не е случайно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Странно защо тогава много бизнес идеи се обсъждат на маса в някое заведение.Аз съм на 15мин, което не е голям фрейм и гледам само на затворил бар. И какви си лежа на плажа за мен не е почивка като знам, че на всеки 15мин ще трябва по часовник да отделям 2-3 мин на графиката. Това не е почивка, а имитация на такава. И за капак на всичко рискувам да изгубя фокус гледайки някое приятно момиченце по бански или слушайки притчите приятно отпуснат в гората. Това не е нито почивка нито трейдинг, досега не съм чувал за сериозен трейдър да го прави така и предполагам не е случайно.
Макар че там има красиви сервитьорки да отвличат вниманието
Пак да попитам, от какво ще почиваш ти ? Ти не работиш ! Ти само стоиш на едно място и от стоенето ти се приспива![]()
Или си на принципа да почиваш преди да си се изморил а.к.а мързел![]()
Олег го е хванала лигата и сега от любов към спора ще твърди какво ли не, само да е неговата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз почивам от психическото натоварване от двете работи, които имам и ми струват над 8часа на ден. Но почивам след като си свърша работата, страничните неща които правя в късите свободни промеждутъци през деня, не са никаква почивка, а необходимост за да мога да си върша работата изобщо.
Странно защо тогава много бизнес идеи се обсъждат на маса в някое заведение.
Макар че там има красиви сервитьорки да отвличат вниманието
Пак да попитам, от какво ще почиваш ти ? Ти не работиш ! Ти само стоиш на едно място и от стоенето ти се приспива![]()
Или си на принципа да почиваш преди да си се изморил а.к.а мързелСмяташ ли, че сериозните неща стават по масите в заведенията., това че се говори нищо не значи.
То и ние тук у форумчето говорим за форекс, ама нещата не се случват тук.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Това сравнение беше доста точно между другото, а другите неща стават така по филмите основно![]()
Аз почивам от психическото натоварване от двете работи, които имам и ми струват над 8часа на ден. Но почивам след като си свърша работата, страничните неща които правя в късите свободни промеждутъци през деня, не са никаква почивка, а необходимост за да мога да си върша работата изобщо.Ходенето до банката и говоренето по телефона води до психическо натоварване ли ?
Стига бе човек, това може да го разправяш на други безделници, но недей на мен.
----------
Достатъчно е да се даде тон на нещо и то да прерастне в нещо сериозно![]()