нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не разбирам хората какво ще ги обърка една снимка, не съм нито първия нито последния дето го прави това, ама както и да е права си.
Здравейте. Някой ще даде ли прогнози от тук нататък какво може да очакваме
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При пробив на 1.6555 би трябвало да тества 1.66 което е доста вероятно.
RHristov (12-02-2014)
1,6630от тук нагоре
ама ще го видим
тества ли го отива на 1.6745 щото още не си го е взело
Тцтц, сърцето ми се къса така като видя мъж да подвива опашка пред жена.Не разбирам хората какво ще ги обърка една снимка, не съм нито първия нито последния дето го прави това, ама както и да е права си.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.