някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Първоначалните стопове са между 10-15 (много рядко повече) а още по-добре когато са на предишен.................................. ............... връх/дъно.![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Добре, а защо са червени лимитите от графиките?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-вероятно са преместени стоповете....защото гледай на доле, че няма стоп дори на 0....или аз поне не виждам....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Малко по-различно управление на изходите първата половина е затврих на +19 пипа и след това преместих стопа от +1 на +10 пипа. А втората половина е затворих на +33 пипа.
----------
Правилно виждаш колега места стоповетеНай-вероятно са преместени стоповете....защото гледай на доле, че няма стоп дори на 0....или аз поне не виждам....![]()
INedelchev (07-01-2014)
Този начин на управление на сделката и аз го прилагам.
Така не те е яд ако движението продължи.
Какви са ти условията за вход?
Гледам стохастиците от 5М до 1ч да са в една посока и входа да е в пунктаираните линии на МА (+/- 4 или 5 пипа). Рядко влизам срещу 30м или 1ч стох (само ако цената не пробие някоя С/П)
INedelchev (07-01-2014)
Съпротивите на Н1 ли си ги разчертаваш?
Входа по М1. Ма-тата на каква настройка са ти Low High Close Open
Рядко ги чертая сам ( а трябва да почна). Имам индикатор с дневните пивоти и БРН (1.36000 и 1.36500 и т.н) и индикатор който ти чертае С/П избираш си и за кой тайм фрейм да ги чертае.
ЕМА 25/30 close и ЕМА 125/30
----------
Ето и една дълга 1ч стохастик все още не беше тръгнал нагоре, но 5м 15м и 30м бяха в мойта посока + неуспеха за пробив на П + по-високото дъно влезнах на пробива на предишния връхВече и 1ч и 4ч стахастици са в мойта посока
Втората 1/2 е затворих на +30
Последна редакция от L1914 : 07-01-2014 на 19:41