Влязохме във зоната 1.6000 и веднага почнаха да го разподават... забележете на седмична колко пъти го връщат от тея нива.
Влязохме във зоната 1.6000 и веднага почнаха да го разподават... забележете на седмична колко пъти го връщат от тея нива.
Happy68, голямо благодаря
а би ли погледнала озито на Н1 и да кажеш пак две думи ако може
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може ли с картинкаама входа трябва да се измисли - точно на линията не ми харесва
----------
За входа - предложение
минаваш на 15 мин и влизаш на нещо като 1-2-3 или пък 2В
като го гледам, образува нещо като флаг на 15 мин и ако на горната линия вземе да направи обръщащ кендъл/фигура - може да се влезе с тънък стоп.
Безплатен обяд няма!
Айде приятен уикенд от мен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До последно си върви надоле... доближи до 16005, добре че не затворих грам къса,даже добавих още малко.Да видим гапа накъде ще ,не вярвам хамериканците да фалират през уикенда )))
никой не вярва изобщо да фалират .. и то през уикенда .. все пак успех ... аз затворих .. страх ме е от гапове ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Е тъй де иронично го казвам ... иначе не бих оставил отв. позиция,въпроса е колко време ще продължат пазарлъците за бюджета.Интересна ще е следващата седмица и дано успешна за всички тук )))