Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
jforex, Извинявай за личният въпрос ,ама ника ти има ли нещо общо с платформата на Дукаскопи?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма нищо общо и в подписа ми го пише.Много хора ме питат, аз обаче съм упорит и не го сменям...А на тези с платформата някога ще отида да си поискам парите за рекламата, която съм им правил.
![]()
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
Тук съм беама не чета всичко
като има въпросче, ако искаш - подсещай ме на лично - така е по-вероятно да го видя
Чакай сега да видя, какъв ти е бил въпроса![]()
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (04-10-2013)
Туй беше за днес за спада ........
Дани, много ми е хилава третата трендлинийка- дори на по-ниските фреймове не е читава
Мисля, че това си е по-скоро двоен връх, или по Спарандео връх 1-2-3.
Безплатен обяд няма!