Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ми се струва, че до много скоро ще обърне посоката надолу 1.5700 съм си харесал за къси
Ами има някаква логика,на 1.57 ще направи двоен връх,но не е задължително да обръща надолу.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Забележете на дневна се движим в каналче, ако излезе от него си обръща тренда, но засега доста подкрепен е паунда.
Няма спирка тоя паунд за съжаление на мецаните .....
Пускам едни къси кабелиииииииииииииииии
от 1,5725 па да видим Кон боб яде ли .................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Сега му е времето да затвори под 1.5700 и да са изсипе утре, иначе бичия сценарии за нагоре ще се затвърди
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”