До към към 1.5490 го виждам, псле може и още...............![]()
Успех Boogeyman!
До към към 1.5490 го виждам, псле може и още...............![]()
Успех Boogeyman!
Последна редакция от nnikos : 28-08-2013 на 08:58
Според мен кабела се е запътил към 1.5350 на дневна ..................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз като фундамент го гледам.. има опасност Карни да натисне паунда надолу, но дори и да не го направи късите ми са вече на 0-лев стоп... в най-лошия случай няма да загубя нищо.. в добрия случай- може да се вземе много..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Отново съм налазил късите, дано този път пробием 1.5475, че надолу има доста път![]()
Отива си надолу, едва ли скоро ще се върне на нивата си от 21 тоя месец.
затворих на 1,5476.. не се сдържах и вероятно ще сажалявам много щото до 14:45 има още час и половина..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Затворих късите, че вчера се покачи като удари дъното ... но все пак дългосрочно надолу
да. това е перфектния момент на затваряне.. дори и да продължи надолу не съжалявай.. няма как да се знае какво ще излезе от речта на Карни
Така си е, въпреки че като гледам, днес без проблеми ще тества 1.54000, но все пак тепърва почна тренда надолу и утре е ден, а за днес доволно.