Happy68, Ми виж картината и най вече нивата на фибо
Така и погледни MACD вертикално където написах потвърден тренд
И не потвърден тренд даже имам маркировки
какво е толкова трудно .
Happy68, Ми виж картината и най вече нивата на фибо
Така и погледни MACD вертикално където написах потвърден тренд
И не потвърден тренд даже имам маркировки
какво е толкова трудно .
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Как хубаво си даде кабела имах един лек бай там със стоп на +5 то взе да даде![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Долара ми се вижда изклучително слаб. Имам дълги от вчерашното дъно, да видим още колко ще се качва паунда.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе аз много неща виждам, ама въпросът ми беше, ти какво търсиш. В случая, за потвърждение има дивергенция при фибо-ниво - добре, ама то си зависи от фрейма, ако на дневна го няма, на 4ч е вероятно да го има. Освен това, онова от юни, непотвърдено ама направи долу ново дъно, нали. Ако е било корекция, както пишеш, корекция на какво - на нисходящото отпреди година, или на въсходящото от март. Та затова питам де, ако кажеш - ок, ако не - пак ОКВажното е ти да си ги знаеш нещата
![]()
Безплатен обяд няма!
Паунда много слаб стана, възможен е тест на ема200 на дневна още днес![]()
Днеска успях да хвана малко от късите, но нещо ме съмнява, че пак ще се опита да тества 1.57...
Бая пада и има още да пада. Но мисля, че другата седмица вече ще се качва пак.
Низходящото движение започна![]()
gbp /jpy го дърпа надолу
аз имам една къса тука носи доволно
.................................................. ..
----------
ама на 1.5525 има подкрепа и май ще я затварям ,че входа не е много добър ;-)
изглежда тук ще е големия екшън днес… пускам къси от 1,5514 като точно преди речта на Карни ще им сложа близък стоп… надявам се до тогава да съм на +
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."