получи се поглъщащ бичи бар май на четирите часа ,вероятно е пак атака на високите да стане ...така или иначе който скъси отгоре стоповете са на нула вече ....![]()
получи се поглъщащ бичи бар май на четирите часа ,вероятно е пак атака на високите да стане ...така или иначе който скъси отгоре стоповете са на нула вече ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Като развърти сатъра след 20 мин. ще хвърчат глави........................................ ...............
Най-доброто време за форекс търговия- миналата година!
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Тук поне ще пропусна, някъде другаде може да харна някое шамарче.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А аз намазах 17 пипса от новините вече и не смятам да ставам лаком. Закъснях с една минута и не успях да продам баш най-отгоре ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз само се подсигурих
http://charts.mql5.com/1/469/gbpusd-...markets-as.png
тук само гапа малко ме прецака че по надолу я отвори ама и тука откраднах![]()
Две трети на петдеетина пипа и другото седи.....................................
Novak, и аз имам от тия нива, ама още от вчера..., че на по-голямвта графика на канал ми прилича та ще я чакам![]()
![]()
още...доволно я бутнаха тала като за отскок....а иначе добре си се подсигурила, че да не стане мяу
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?