Да бе то не е само нивата на БАЧО РЕДА......ама идеята ми е, че те кат са новаци...да почнат от някъде....фицката има уникална тема....АБВ.....да започнем отначало....да почнат от нея....човека сичко е сбил и напрайл....да е лесно че и обяснения има...че и картинкие то не са само тез нива дет требе да се гледат принципноважно е също как ще подходи пазаря къмто тях
демек примерно от сравнително по-високо дънце ли ще тръгне къмто джелезото или от най-ниското
демек модел 1-2-3 все едно да се нарисува
и отделно екскремумите на Кучик също требе да се гледа къде са
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
L1914 (03-05-2014)
идеята ми е да се автоматизира процеса на печалба. И ако има такива, които все още не са го направили - да го направим заедно. Като аз мога да помогна от към автоматизацията
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда също стратегията за Кучето и 9/30 доста колеги ги търгуват (не съм търгувал с 9/30 но според мен и един стохастик няма да и навреди). Така че във форума има полезни неща. Но трябва задължително много време пред графиките.
ПП Ае лека от мен, че отивам да запивам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (03-05-2014)
Аре и умната.....ако не тя, русатаназдраве и приятно прекарване
----------
Щи напиша нещо долу, дет са надявам да разбереш......и колкото по-скоро втане тва толко по добре...
....не може да се изкачиш по стълбичката на успеха с ръце в джобовете....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
L1914 (03-05-2014)
книжки требе да се четатчак след туй вече от темите да се допълват знанията
е те тука пак да споделя:
http://forex-warez.com/Free%20Download/
![]()
![]()
драгата (03-05-2014)
Правиш форекс експерти ли? Аз никога не съм ползвал такива? Помня един тип се хвалеше и отначало спечели 2000 долара, но после загуби 7000 и се покри.![]()
книжки съм прочел доста и в повечето пише едно и също, но съгласете се че не може всеки да разбира от всичко. Не говоря за ръце в джобовете. Аз от компютри разбирам, а вие от търговия![]()
требе човешки интелект да анализирвароботския не може да се справя толкоз добре
роботски интелект може да се ползва за допълнителен анализ на второто ниво информация - че там човешкия нема да свари да киризи
![]()
![]()
![]()
Прваим експерти, индикатори скриптове ... всякакви програмки ( софтуеар) .... ПрограмистчеМожем да помагаме за всякакви неща по компютъра
И аз понаучих туй онуй за компютрите, дори съм програмирал, но вече не ме влече. Все пак си се изживявам като системен администратор в къщи и се оправям сам с всички щайги.![]()