Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (03-05-2014)
Математически с малък стоп е по-трудно, тъй като ако спреда ти идва 10-20% от самата сделка, смятайте каква успеваемост трябва да имате при 1:1 за да избиете спреда и да сте на плюс
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
то зависи и как се гледа съответната графика де![]()
![]()
щот може да се изкарат двайстина свещи и по тях да се киризи, а може и да се нагъчкат няколкостотин
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ако можехме да печелим постоянно на малките фреймове с по 60-70 сделки на месец за година и по-малко ще сме милионери. И там се изчакват добри сигнали и там има търпение. Иначе за храненето, знам че може ..пари се изкарват и може само с това да се занимава човек, не е проблем това
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Еъ ви идея да хващате по една трета от спеднодневното движение за интрадей трейдинг.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Трудно е щото даваш много стопове....аз се стремя на 10 сделки да имам макс 2стопа.....ти ми кажи ся....трудно ли е?!?не че аз правя такава успеваемост....правя, но не винаги и от там идва това, че още работя над системата
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ако можеш да имаш от 10 сделки само две губещи при 1:1 риск/печалба и да правиш по 100тина сделки на месец скоро значи очаквам да те видим в класацията на Форбс![]()
Много са 60-70 според мен де.....аз на тестове в силните месеци докарва до към 35-40 макс....в силен месецЕ ако можехме да печелим постоянно на малките фреймове с по 60-70 сделки на месец за година и по-малко ще сме милионери. И там се изчакват добри сигнали и там има търпение. Иначе за храненето, знам че може ..пари се изкарват и може само с това да се занимава човек, не е проблем това![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Ми моят стоп граничи между 10-20 пипа (рядко по-малко или повече)
А за Р:Р ако входът от 1М го съчетаеш с по-големите ТФ става доста приличен
Принципно....би ми се искало да съм в класация на форбс...дори и от последните места
.....
Имаш тотално грешно виждане за нещата....от скоро ли се занимаваш с търговия?!![]()
Новобранец (03-05-2014)