Това с гридовете, два експерта такива на демо съм пускала за нула време взеха маржин кола, а иначе не съм имала желание да се пробвам.
Това с гридовете, два експерта такива на демо съм пускала за нула време взеха маржин кола, а иначе не съм имала желание да се пробвам.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
требе много добре да е изкалкулиран обемеца и увеличенията (ку има таквиз)обикновено резултата е много голям акаунт и много малък първоначален обем дет да се почва
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Офффр за мене работата е прекрасна....обожавам да седя в къщи....а пари да се изкарват....аз се разбнообразявам....отделно мобеш да си планираш ти деня което е страхотно....ако в първите часове на сесията изкарам приличен брой пипове....след тва мога да.правя друго и деня ми е свободен.....
А на мене работата ми е толко социална с контакти, че искам да е тишина понякога и никой да не ме занимава
Оставям ви вече!
Хубав ден на всички ви!!!!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Не само от социалните контакти, мен не ми липсват особено, в смисъл какво се разбират под социален контакт, че като работиш има навалица около теб, това не ми липсва, тия на които си държа си ги имам.А аз не понасям дългото седене пред монитора макар да излизам от време на време. Социалните контакти, поне тия наживо, малко страдат също... изобщо минуси си има не малко. Повечето минуси планирам да ги реша с по-голям акаунт, който ще ми позволи да не гоня максимални резултати и да не се притеснявам от пропуските толкова. Уж малко повече свобода и професията си става доста приятна...
Криворазбрана е малко свободата, че си седиш вкъщи и работиш кога ти е кеф, не си ли свикнал на отговорност и сам да си правиш нещата не се получава.
С всеки ден, който ставаш се събуждаш с едни пари назад дето ти трябват за разход и няма откъде да ги чакаш ако не си ги изработил, не идват от само себе си.
Така че, седиш си на плажа и цъкаш позиции между напитките и негъра дето евентуално ти вее д палмово листо е идилична картина дето не работи.
А при комфорта , ако си си създал на издръжката и имаш приличен акаунт ти дава спокойствие, оттам нататък те възпира от необмислени сделки само и само защото има пазар и трябва да изкараш някакви пари, момента със страха и алчността също много се притъпява.
Последна редакция от Novak : 03-05-2014 на 11:20
Emil Enchev (03-05-2014), Новобранец (03-05-2014), penman (03-05-2014), драгата (03-05-2014)
и аз си мисля, че требе яко да се бачка ку искаме успехи независимо, че можем да работим когат си искамедемек явно требе постоянно да искаме да работим
и си го мисля туй въпреки че в момента бая работя и немам кой знае какъв успех
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
туй със негъра между другото ич не ми аресва на мене![]()
аз разни други представи имах за таз идиличната картинка дет на острова да се търгуйва
![]()
с тоз негър... на затворническа тематика минаваме сякаш
![]()
![]()
![]()
Лека работа!.Офффр за мене работата е прекрасна....обожавам да седя в къщи....а пари да се изкарват....аз се разбнообразявам....отделно мобеш да си планираш ти деня което е страхотно....ако в първите часове на сесията изкарам приличен брой пипове....след тва мога да.правя друго и деня ми е свободен.....
А на мене работата ми е толко социална с контакти, че искам да е тишина понякога и никой да не ме занимава
Оставям ви вече!
Хубав ден на всички ви!!!!
А за момента дали е дошъл да напуснеш мисля, че когато дойде ще разбереш
драгата (03-05-2014)
Много хубаво си се изказал. Лошото е човек трудно се спира. Все му се струва, че може да спечели още пари преди да почне да го дава по-спокойно.Не само от социалните контакти, мен не ми липсват особено, в смисъл какво се разбират под социален контакт, че като работиш има навалица около теб, това не ми липсва, тия на които си държа си ги имам.
Криворазбрана е малко свободата, че си седиш вкъщи и работиш кога ти е кеф, не си ли свикнал на отговорност и сам да си правиш нещата не се получава.
С всеки ден, който ставаш се събуждаш с едни пари назад дето ти трябват за разход и няма откъде да ги чакаш ако не си ги изработил, не идват от само себе си.
Така че, седиш си на плажа и цъкаш позиции между напитките и негъра дето евентуално ти вее д палмово листо е идилична картина дето не работи.
А при комфорта , ако си си създал на издръжката и имаш приличен акаунт ти дава спокойствие, оттам нататък те възпира от необмислени сделки само и само защото има пазар и трябва да изкараш някакви пари, момента със страха и алчността също много се притъпява.![]()