Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ами щото, ако нямаш сметка подходяща, при единия случай ше имаш право на 50 грешки, а при другия на 5 и си гейм оувър ...
Сакатлъци винаги могат да станат ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А в обратния вариант - да ти светнат 200 долара печалба
пак ли има психологически момент![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Няма го гледаш това поле, щом така ти действа, скриваш го и си киризиш рисунките само ...
Финала би трябвало предварително да ти е ясен, тъй че кат си се намъкнал просто само го чакаш ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (03-05-2014)
Абе чакаш го, но трябва и да си преценил дали ще издържи сметаката, че понякога лакомията може да ти врътне такъв номер, чееееее свят да ти се завие.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дам то тва е ясно....то ест, че няма да тръгна със сметка от 600$ да отварям с 10$/пип.....трябва си сметка с която да се работи и да позволява по-големи обеми с които да са изкарват пари за да мое да са живее добре....
А иначе експериментите са на бонусарката.....там може и с 500$ сметка да са търгува с по 8-10$/ пип....алл ин
----------
Намираш пари...заем, работиш ма втора/трета работа докато събереш пари...като паралелно изучаваш пазара...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Или паралелно си търгуваш с 1$ на пипс докато можеш да си позволиш по-голям акаунт, това имах предвидНамираш пари...заем, работиш ма втора/трета работа докато събереш пари...като паралелно изучаваш пазара..![]()
Ако нямаш достатъчно голям акаунт и комфорт на ежедневието си е мъка предполагам.
Тая работа не е за безработни и хора без пари, въпреки рекламите на брокерите, че със с100 долара ставаш милионер едва ли не.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
100 (03-05-2014)