а според мен в следващите 24 часа ще има конкретно развитие.. партизанска война до 12-ти не е от полза за Западна Украйна и макар и късно, мисля, че се усетиха..
а според мен в следващите 24 часа ще има конкретно развитие.. партизанска война до 12-ти не е от полза за Западна Украйна и макар и късно, мисля, че се усетиха..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Какво им бърка на тез пък Южния поток, нещо много им вътрешно ,че ще има и друга тръба
.....
Украйна: Спрете строителството на „Южен поток“!
Проектът е "икономически необоснован“, твърди украинският енергиен министър Юрий Продан
http://www.blitz.bg/news/article/265262
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
може и така да си изкарат още дълго времеукраинците изчакват все едно е сън да са размине, но барикадите от само себе си няма да паднат ..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
разбира се, че е икономически необоснован този проект.. конкретно и лично за тях де........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Много вътрешно им иде, северен поток си върви, след две години и до Австрия и мъка, току виж Европата ги зарязала щом не могат я държат с тръбата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
По новните съобщоха ,че хеликоптерите са свалени с гранатомети , и бунтовниците са били добре въоръжени , дори се предпоалга че някои са наемници от Русия
Не се споменава за използване на ловни карабини, въздушни пушки, както и на прашки и лъкове
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Истината на Кремъл, истината на Киев
Преди повече от 2 500 години древногръцкият драматург Есхил констатира, че истината е винаги първата жертва на войната. Думите му важат с пълна сила и за конфликта около Украйна, в който истините са много. Лъжите също.
http://www.vsekiden.com/150853
Ама как да разбереш кое е истината........................
Аз пък гледах току що как украинците са изоставили ранения пилот от хеликоптера и за него са се погрижили опълченците-руснаци...![]()
Да и аз гледах това по новинитехубаво е когато и по време на война има човешко отношение
.................................................. .....................................
Масови безредици в Одеса, има пострадали
Привърженици и противници на властите в Киев се замерят с павета
http://www.dnes.bg/world/2014/05/02/...tradali.224303
Ужас, тя цяла Украйна е пламнала......