albagpipe, Аз не ям, за да се наплюскам, кво. Аз хапвам за да си направя кефа. И не само с мамбото съм така.
albagpipe, Аз не ям, за да се наплюскам, кво. Аз хапвам за да си направя кефа. И не само с мамбото съм така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам как не
Като на този паметник - знаете ли къде се намира?
За мен остава този ...щото ми е градски :
Има обаче и подобни случки:
700-килограмов бик се опита да набучи на рогата си един от по-бавните юнаци, решили да докажат мъжеството си
в надбягване с разбеснелите се мучащи зверове. Снимка ЕПА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То си пише къде се намира(на заден план под оная работа на бика)
По втората картинка се въздържам от коментар, и на мен ми градски
А третата......
Точно това имах предвид, като те питах какво значи да хванеш бика за рогата. Дръпнатите очички имат подобна поговорка : Да яхнеш тигъра.
В смисъл, че докато си на гърба (на бика или на тигъра) си добре, но изпуснеш ли се..... край с теб!
Така че, внимавай дали наистина го искаш![]()
Последна редакция от plovcity : 26-02-2012 на 17:29
То си пише къде се намира(на заден план под оная работа на бика)
По втората картинка се въздържам от коментар, и на мен ми градски
А третата......
Точно това имах предвид, като те питах какво значи да хванеш бика за рогата. Дръпнатите очички имат подобна поговорка : Да яхнеш тигъра.
В смисъл, че докато си на гърба (на бика или на тигъра) си добре, но изпуснеш ли се..... край с теб!
Така че, внимавай дали наистина го искаш![]()
Първата - грешиш не е Търговище - близо си но не съвсем
Втората - мъж ми преди малко рече, че го били махнали точно тоя бик...де ли са го покрили?
Трето - не ми се мисли за горкия ...виж къде му е налетял ...бикОт
Никога не съм била по-убедена от сега - настроена съм бичи и аз не знам защо но ще му хвана цаката![]()
Последна редакция от ef4e : 26-02-2012 на 21:40
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
И аз си падам по ужлеците!! Май е едно от най-чистите меса. След като се обработят разбира се. От слузта им франсетата правели модерни дезодоранти и шампоани, дето ни продавали прескъпо. Щото са елитни разбира се!
Хубаво месце за мезе. Ама и много винце дърпа!
Последна редакция от GeorgiRR : 26-02-2012 на 21:54
В духа на днешния презник ще поискам прошка от по-възрастните от мен-Прощавайте,
а на по-младите ще кажа "Простено да ви е"
П.С.Тая темичка направо си стана готварска![]()
-на тия виртуалните съм много добра
Последна редакция от Novak : 26-02-2012 на 21:54