Не знаех, че и такава тема има. През почивните дни, яко спам. И колкото е той по-безсмислен, толкова по-добре![]()
Не знаех, че и такава тема има. През почивните дни, яко спам. И колкото е той по-безсмислен, толкова по-добре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя уикенд мнооооо смотан от климатична гледна точка. Двата дни излизаме сутрин на разходка, а то едно мъгливо и студено. И когато вече се приберем ранния следобед и слънцето излиза. Дейййй и времето, по-зле го прогнозирам от форекса дори.
Иначе хубави празници имаше- жената имаше РД, торти, ресторанти, подаръци, купи си и кола......остава да се научи и да я кара и обслужва
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
А тук вчера времето беше перфектно. Дори открих сезона, макар че повъртях педалите по-разумно. Все пак повече от 3 месеца не се бях качвал на колелото.Тоя уикенд мнооооо смотан от климатична гледна точка. Двата дни излизаме сутрин на разходка, а то едно мъгливо и студено. И когато вече се приберем ранния следобед и слънцето излиза. Дейййй и времето, по-зле го прогнозирам от форекса дори.
Иначе хубави празници имаше- жената имаше РД, торти, ресторанти, подаръци, купи си и кола......остава да се научи и да я кара и обслужва
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
при нас си беше слънчево времето , беше супер за навънТоя уикенд мнооооо смотан от климатична гледна точка. Двата дни излизаме сутрин на разходка, а то едно мъгливо и студено. И когато вече се приберем ранния следобед и слънцето излиза. Дейййй и времето, по-зле го прогнозирам от форекса дори.
.................................................. .................................................. ................................
Почивните дни, най-обичам извън града!
В събота бях на едно село, и там една баба ни приготви селкса баница.......такова вкусно нещо!![]()
Ужас, тук на морето такава гъста мъгла имаше вчера сутрин. Излизам до колата и по едно време някой ми бръкна в носа. Замахвам с ръце да го ударя, щото не го виждам и забелязвам, че ръкомахам само с лявата си ръка. Уффф добре, че съм бил аз виновника и не съм нацелил друга дупка
----------
Сигурно щото тя е дърпала корите. Когато не се прави с готови, като че ли става много по-вкусно наистина![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"