D-12 (15-09-2014)
Dalivali.net
Dalishtespre.ne
-----------------------------------------------------------
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
D-12 (15-09-2014)
5000 долара обезщетение за отнета девственост
Китайка осъди мъж за това, че е отнел девствеността й с измама.
Госпожица Чен и господин Ли се запознали онлайн през 2009 година, но започнали да се срещат чак през 2013 година. Той я завел на ваканция в Сингапур, където я убедил да правят секс.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/5000-dolara-ob...id-128553.html
За какво ли си е мислила, че отиват в Сингапур![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (29-09-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
- “Един професор се разхожда пред ВУЗ със забит нож в гърба”... - знаеш ли го този виц?
- Не, не го знам, но много добре започва.
Двама студенти пият:
- Не се притеснявай толкова, ако ни изгонят от университета ще върнем бутилките и ще се запишем платено.
Доцент Стефанов се слави с това, че при него много трудно се взема изпит. Посреднощ звъни телефонът му. Един глас го пита:
- Спите ли?
- Да.
- А знаете ли колко студенти не спят заради вас?
Попитали една коза:
– Къде жените са най-грозни?
Козата:
– МЕ-Е-Е-И-И!
Двама студенти обсъждат сесията:
- На колко изпита те скъсаха?
- Ако броим и утрешния, на пет.
- Къде беше вчера цяла нощ?
- В женското общежитие.
- И какво прави?
- До сутринта чуках.
- Уау! Разказвай подробно!
- Какво подробно? Чуках, чуках, но нито една врата не отвориха.
Професор пита студент, който завършва медицина:
- Кое е най-важното, което трябва да знае един лекар?
- Да лекува по-бавно богатите пациенти, професоре!
Един студент отива на изпит с три бутилки вносен алкохол, дава ги на професора и му казва:
- Пишете ми три!
- Благодаря, ще взема само две!
Купон в студентските общежития. Всички са се напили и са се усамотили по двойки по скритите места.
Пиян студент страстно пъшка, опипвайки своята партньорка:
- Ах, какви рамене, каква талия, какъв ханш, а краката… Къде са краката!?… Пак са ми пробутали някаква китара!
Професорът:
- В нашата поредица от лекции за основните етични понятия днес ще се занимаем с темата “Лъжа”. Някой от вас случайно да е чел книгата ми по този въпрос?
Всички студенти вдигат ръка.
- Отлично! Имате чудесна реакция. Книгата още не е излязла.
Студент по медицина дълго свалял колежка от по-горните курсове. Накрая успял да я вкара в спалнята си и решил да се покаже колко е напред с материала и питал:
- Колежке, как го предпочиташ - вагинално, анално или орално?
- Така като те гледам, колега, може само венозно…
Разсеян професор разпитва асистентката си:
- Ходихте ли снощи на новата театрална постановка?
- Не, професоре, прекарах вчера в леглото си.
- Ммдааа… – продължава професорът. - И много ли хора имаше там?
В студентско общежитие седят двама гладни студенти и пушат цигари, за да притъпят чувството на глад. Единият започва да души с нос:
- Ммммм, колко вкусно замириса… Мисля, че на шишчета!
- Тъпак, я махни тая муха от цигарата…
Баща от малко село решава да посети сина си студент в столицата. Намерил общежитието му и попитал портиера:
- Тук ли живее Иван Иванов?
Портиерът отговоря:
- Да, тук живее. Подпрете го до вратата, аз ще го внеса, като изтрезнее!
Неква мутра отишла да се татуира и казва:
- Искам да ми татуираш един плаж - вълничките да се виждат,сърфистчета, мацки ама всичките хубави, чадъри да има, плажни кърпи, едно цигане да минава и да продава сладолед, друго с царевица, в далечината слънце, а най-отгоре да пише "Приморско 2013".
Татуиста казва:
- Искаш ли и няколко чайки да сложим?
- Е нема ли да стане претрупано малко, а?
Нищо чудно, че индийците гонят милиард и половина, само секс им е в главите,
даже и индекса на борсата си, са си го кръстили SENSEX![]()
Ако Google беше български, под логото щеше да пише: ТУК НЕ Е ИНФОРМАЦИЯ!34444444444444444444444444444444444444444444444444 44гд
Разхождам се в гората. Дъжд, вятър, нощ. Замръзвам целият. Гледам - паркиран автомобил, приближавам се и гледам през прозореца - няма никой. Пробвам вратата - отключена, влизам и сядам. Изведнъж колата тръгва. Аз съм в шок. Колата върви, аз седя отзад, зад волана няма никой. Отнякъде се показва космата ръка - навива волана и изчезва. Чак космите на задника ми настръхват. Показва се някакво село, ето ги и първите къщи. Тук колата спира, някакъв мъж поглежда вътре и казва:
- И какво правиш тук?!
- Ами, возя се...
- Баси мамата! Аз тука бутам, а той ми се вози!
ЖИВОТЪТ Е ТЪЖЕН ЗА ТОВА ПЪК ЗАПЛАТА Е СМЕШНА!
![]()