Няма как да не го удря стопа при такъв метод, а р:р може да се сметне само от резултатите реално. Обаче ако търгуваш и други неща едновременно става сложно. Все пак какви са другите методи, с две думи ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Печалба:загуба....................... ...............?!?!?!?............................ ........
----------
Често влизам по биг дога. кофигурациите по ПЕ, по едно време се бях увлякъл по елиът...................ма изядох дръвцето неколко пъти последователно...................... . Трудна е, казано под секрет!!!Обаче ако търгуваш и други неща едновременно става сложно. Все пак какви са другите методи, с две думи ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (17-07-2015)
Елиът принципите сигурно са най-трудните за реално прилагане, прекалено сложно е да сътвориш повтаряем и обективен процес. А ползвайки няколко метода има ли моменти, в които трябва да се реши кои тип сигнал да се вземе? Или примерно в позиция от единия тип да видиш изход от другия?
Труден е елиът щото изисква повече усилие, пък и сега пазарите на големите графики са в корекции,представата за елиът е импулс корекция ,от 1 до пет после абс и до там
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Елиът предполагам повече ще пастне при екипна работа. Сам човек, малко или много вижда нещата субективно, изпуска някой моменти, други преувеличава и схемата мното се деформира. То важи за почти всички стратегий мисля. За туй предпочитам тредновите движения в канал, и а целуне трендлинията, пускай по тренда с тънък стоп и не го мисли.Елиът принципите сигурно са най-трудните за реално прилагане, прекалено сложно е да сътвориш повтаряем и обективен процес.
Екипно също не може да се бори субективността, в екип най-доброто на което можеш да се надяваш е някой да те надзирава да не правиш крайни глупости. Но индивидуалния поглед и обективния подход са възможни само самостоятелно, това от реален опит го казвам.Елиът предполагам повече ще пастне при екипна работа. Сам човек, малко или много вижда нещата субективно, изпуска някой моменти, други преувеличава и схемата мното се деформира. То важи за почти всички стратегий мисля. За туй предпочитам тредновите движения в канал, и а целуне трендлинията, пускай по тренда с тънък стоп и не го мисли.
По другия въпрос ако трябва да съм честен не съм особено голям фен и на търговията основно по тренд линии, намирам също субективни моменти, но и виждам как могат да се преодолеят с много опит. Изключително много ме блазни височкото р:р при поне 50% успеваемост, но средно дори 2 е страшно трудно да се постигне. Статистически знам, че повечето прота са 1 до 1,5.
да бе няма да ги компилирам и утре като се издънят ти ли ще плащаш загубите
Зер новите варанти на МТ4 са все от умни разработчици правени за да ловят шарани дето работят със стари компилации![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване