ако ще му бухаш вин8 гледай да е с повечко рам![]()
поне 5-6 да има
ку е с интелска видеокарта даже е хубаво от 8 нагоре
![]()
![]()
ако ще му бухаш вин8 гледай да е с повечко рам![]()
поне 5-6 да има
ку е с интелска видеокарта даже е хубаво от 8 нагоре
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чета ти това дето си си го харесалЗа сега мисля да е X550 ,но пак не знам кой точно![]()
Може да е колегата муhttp://ardes.bg/laptop/ASUS+X550VB-XO049D-55876
А тук най-добре обясняват за серията![]()
http://news.laptop.bg/revyuta/revyu-...las-na-asus-2/
като технически параметри си е ОК - и честотата на процесора
и видеокартата е добра
само дето батерията ти е 4-клетъчна, нещо с 6 клетки няма ли?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
X550 е със 4 клетки
ProBook е със 6 клетки
Но вече зависи с какви компоненти са вътрене съм ги разучил напълно но предполагам че е 1 час разликата на батерията
----------
http://ardes.bg/laptop/ASUS+X550VB-XO049D-55876
http://ardes.bg/laptop/HP+ProBook+450-55473
Тук спокойно може да се видят разликите , поне като са в 1 ценова рамка
И едно от нещата който правят впечатление ,че hp не дават гаранция на батерията![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Може С малко зор ама може Преди година си купих едно" леново" на старо и му купих вивакомска флашка
сега ме е яд че почти не го ползувам а само плащам 6 лв на месец допълнително за връзката
Ама нека да седи
От много глава не боли така да се каже
Иконките скорост не теглят Скорост теглят само програмките ако са вързани към интернет.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Barabata (23-03-2014)
земи си асуса щото са яки машини
после можеш да си увеличиш и рама ако речеш
ама гледай процесора какъв е и с каква честота, както и видеокартата
па и батерията е важна
моята е 6 клетки, е... доскоро държеше 7 часа ма веч е само на 4.30... ама пак ми стига, мож йощ да изкара
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
От повече рам едва ли ще има нужда , все пак само за форекс ще е![]()
![]()
Тежките приложения изискват 8 рам , но въпреки това не ги използват на макс![]()
Инък каква ще е таз машина 7 часа бе![]()
![]()
Има и 4 клетки дето държат по 6 часа![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ами аз по принцип си избирам много внимателно компютрите, техническите параметри са ми доста важни
то... компютър компютър, ама все пак не можеш да се нахвърлиш на нещо случайно, а на нещо което наистина ще ти върши работа
Зависи какво точно търсиш, ако реално е само и единствено за форекс не ти трябва кой знае какво.ами аз по принцип си избирам много внимателно компютрите, техническите параметри са ми доста важни
то... компютър компютър, ама все пак не можеш да се нахвърлиш на нещо случайно, а на нещо което наистина ще ти върши работа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че на програмата трябва ли и графична картаграфичната ти карта да е добратя е за игри и филми
Просто може да минеш с една вградена![]()