Моето мнение е, че мобилния интернет е нужен само като резервен, за да ни осигури връзката със сървъра в най-неподходящия момент, когато не успяхме да сложим стоплоса или нещо подобно![]()
Моето мнение е, че мобилния интернет е нужен само като резервен, за да ни осигури връзката със сървъра в най-неподходящия момент, когато не успяхме да сложим стоплоса или нещо подобно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам идея как може да стане, но защо въобще ти е нужно такова нещо, не вдявам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да смениш сървъра на платформата можеш като утидеш в долния десен ъгъл където има квадратче с червени и зелени чертички /това което ти показва статуса на връзката /с ляв клик на мишката
можеш да избереш нов сървър или да сканираш сървърите ако платформата ти е дискънектната но имаш връзка с нета /тоест проблема ти е не в инт.доставчика а в брокера върши работа едно повторно сканиране -възстановява връзката .Иначе освен кабелен интернет който е задължителен за нас е почти задължително да поддържате и мобилен интернет в случай че спре тока или този ви оператор има проблеми с доставката .![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
здравей ти сигурно си втората от трите жени заради която ме нападаха яростно колегите.това с утиването в долния десен ъгъл съм го правил.само дето след време пак прекъсва.това за което се интересувах е да се свържеш ръчно към даден сървър.доколкото съм чел ако го направиш квадратчето с червени и зелени чертички става с тъмно и светло зелени чертички.не съм сигурен.ръчното задаване става от >инструменти>настройки>сър ар но трябва да имаш ип на сървъраДа смениш сървъра на платформата можеш като утидеш в долния десен ъгъл където има квадратче с червени и зелени чертички /това което ти показва статуса на връзката /с ляв клик на мишката
можеш да избереш нов сървър или да сканираш сървърите ако платформата ти е дискънектната но имаш връзка с нета /тоест проблема ти е не в инт.доставчика а в брокера върши работа едно повторно сканиране -възстановява връзката .Иначе освен кабелен интернет който е задължителен за нас е почти задължително да поддържате и мобилен интернет в случай че спре тока или този ви оператор има проблеми с доставката .
по отношение на интернет аз имам оптика само за мен.споделен кабелен.флашка с мобилен на лаптопа ми която е за бекъп
Последна редакция от kairos : 19-01-2012 на 21:52
http://prikachi.com/images/512/4285512n.png
Трябва да намериш в страницата на твоят брокер адреса на сървъра или да се обадиш в офиса . Махаш отметката от " Data Center Auto Configuration" и въвеждаш адреса в полето " Data Center" , след което Тест.![]()
kairos (19-01-2012)
Ами явно съм една от трите жени! Макар че не знам за какво са те нападали яростно колегие ! Надявам се е било основателно !здравей ти сигурно си втората от трите жени заради която ме нападаха яростно колегите.това с утиването в долния десен ъгъл съм го правил.само дето след време пак прекъсва.това за което се интересувах е да се свържеш ръчно към даден сървър.доколкото съм чел ако го направиш квадратчето с червени и зелени чертички става с тъмно и светло зелени чертички.не съм сигурен.ръчното задаване става от >инструменти>настройки>сър ар но трябва да имаш ип на сървъра
по отношение на интернет аз имам оптика само за мен.споделен кабелен.флашка с мобилен на лаптопа ми която е за бекъп
А иначе именно от там посочваш ръчно на мен едната ми сметка свети в зелено и тъмнозелено ! Или другия вариавнт е още като влизаш под номер на сметка и парола се посочва сървър но ако има повече от един различен от демото !
Последна редакция от ef4e : 20-01-2012 на 18:36
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
kairos (19-01-2012)
Не знам как при другите брокери, но при Инста не можеш да смениш сървъра, след като си открил сметката, тъй като тя вече е регистрирана на определен сървър.
гейша -философ