айде... да се похвалиш с новата придобивка
па язе скоро ще покажа моят нов лаптоп
................................
какво да е не искам
айде... да се похвалиш с новата придобивка
па язе скоро ще покажа моят нов лаптоп
................................
какво да е не искам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Права си, но за МТ4 например нещо средно ти стига според мен. Но нямам наблюдения, защото моя лаптоп си е с добри характеристики, но мисля че попринцип би трябвало да стига.не е така, недей да разсъждаваш по този начин
хубаво е процесорът ти да е с по-висока честота,графичната ти карта да е добра и т.н.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей го и тоя - джелезо Lenovo B5400 59-405439
Аз се бях навил за HP, ама нещо май нямат добра слава..
----------
tretipip, ти само от лаптопа ли търгуваш? Какви са му параметрите?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами аз с един лаптоп изкарвам най-малко 6 години с ъпгрейдването. Та като си купувам си избирам добра машина
все пак си я вземам да ми върши работа с минимум ядове по време на използването и минимум инвестиции в последващото ъпгрейдване
въпреки,че в момента на купуването цената вече ти пада с 25%
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Айде като вземем ще се похвалим ,че до тогава избора може да се е променил най-малко още 5 пъти![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
нема да се обаждам повече,че ако си като мен претенциозен бая време ще ходиш и ще избираш
Ето това ще е май моя Lenovo Thinkpad E540 20C60043BM -чете пръсти, гледа на кафе, карти таро, събира разделени двойки, разваля черна магия..![]()
![]()
Яна (24-03-2014)
ти направо си улучил шестица от тотото
ще съсипеш бизнеса на българското племе от ромски произход
nnikos (23-03-2014)
страшна машина, от къде я купи? колко кинтара се изтърси????
Лаптопа добър, не ми харесва ОП системата обаче, Убунту е къде къде по-добра от Уиндовс, особенно отностно сигурноста.Ето това ще е май моя Lenovo Thinkpad E540 20C60043BM -чете пръсти, гледа на кафе, карти таро, събира разделени двойки, разваля черна магия..