Според мен телефончетата стават само за следене на нещата и затваряне на позиции.... без удобството на пълната ефективност на системата не ме кефи.
Според мен телефончетата стават само за следене на нещата и затваряне на позиции.... без удобството на пълната ефективност на системата не ме кефи.
Започваш на макс и постепенно увеличаваш!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, да, тогава си е доста добре. Кофтито е, че в момента, в който си вземеш такъв телефон, започваш да свикваш с него и да го ползваш дори когато не ти трябва![]()
Познато !!! Вчера излизам с трима приятели да пийнем по 1 и тия си беха излезнали с телефоните. Къде отидоха старите пияници от кръчмите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отидоха във вайбър и прочие.Нали знаеш Айнщайн к'во е казал... май баш т'ва време сме достигнали с глупавите хора и интелигентните машини.
няма как да заместят платформите, но си е удобно като не си в къщи или си на път, най-малко за затваряне на позиции .................................................. ..................................
Оооо, на мен нета ми е много добър, така че по никакъв начин не ми пречи. :P
Не ползвам смартфон за търговия.................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark