При другите двойки също не са особено красиви нещата, дори там където има по-големи рейнджове те са от 1 бар основно и ако не търгуваш нива почти няма как да се хване. Е/J дори е едва 85 пипса рейндж, а там под 100 почти не е имало. Ако не друго поне това е ултимативния тест за системата и остава да се надяваме идните 1-2 месеца да са достатъчни да се нормализират нещата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (29-04-2014)
Аз това си го мислих и в края на януари...и февруари...и март...и сегаПри другите двойки също не са особено красиви нещата, дори там където има по-големи рейнджове те са от 1 бар основно и ако не търгуваш нива почти няма как да се хване. Е/J дори е едва 85 пипса рейндж, а там под 100 почти не е имало. Ако не друго поне това е ултимативния тест за системата и остава да се надяваме идните 1-2 месеца да са достатъчни да се нормализират нещата
Търпение уж му е майката и аз съм благодарен, че въпреки че е зверски рейндж, гравитирам около 0-та от началото на годината като доходност
Пак е постижение, новата ми трендова система показва сравнителна стабилност в консолидиран пазар. Сега остава и да потрендим в оставащите 8 месеца и всичко ще е джик-так трррр-так-так![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
100 (29-04-2014)
Януари и февруари беше добре, после стана малко мизерно, но в историята има не малко такива периоди по 2-3 месеца където нещата не са особено лесни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Края на месеца е, сериозен фундамент е също налице. Предполагам, че в тази консолидация едва ли са направили пачките инвеститорите и ще станат по-активни в предстоящите месеци.
А дотогава освен да внимаваме да не се порежем, докато приготвяме салатите и тънките мезета и да опазим гърлата от лютата ракия и студената биричка, друго не ни остава
И кръста да пазим от течения, танци и "танци"![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ахх.., че палаво раздвижване надолу тръгна![]()
![]()
Get Rich or Die Tryin'
penman (29-04-2014)
И сега типичното - един бар от нищото и после по 5 пипса в час![]()
penman (29-04-2014)
Мда немското CPI събори якоДано няма голям застой след тази буря
![]()
Get Rich or Die Tryin'